Støykanselerende hodetelefoner, igjen.

T

Tølper

Gjest
Det finnes tydeligvis allerede et helt spekter av disse å velge mellom. For min del er jeg ute etter et par som fungerer godt i blokkmiljø. Det er først og fremst sus, tidvis russetechnobass (sjeldent veldig høy) og generell støy (sus, dur, rasling, borring i en leilighet langt borte, mitt eget utdaterte kjøleskap som durer...) jeg kunne klart meg uten. Bakgrunnsstøy med andre ord. Hadde jo gjort seg som "student" å få full ro. Hvor langt på vei vil noe slikt hjelpe? Andre alternativer? Bla bla.

Om noen har innspill så tar jeg gjerne imot!

Har hørt litt skryt av Bose sine, men de er jo blant de dyrere alternativene.

Mvh
Atle K
 
T

Tølper

Gjest
For en kan i det hele tatt benytte seg av støykanseleringen uten å høre på musikk? Har sett noen tester, men språket er ikke alltid like presist.

Mvh
 
T

Tølper

Gjest
Vel, det ble Audio-Technica ATH-ANC7. Skulle visst være minst like gode som BOSE.

Hm...

Mvh
Atle "rastløs" K
 

Fush

Hi-Fi freak
Ble medlem
20.01.2006
Innlegg
1.868
Antall liker
1
Tølper skrev:
Vel, det ble Audio-Technica ATH-ANC7. Skulle visst være minst like gode som BOSE.

Hm...

Mvh
Atle "rastløs" K
Du blir nok ikke skuffet. Audio-Technica lager kvalitetsprodukter, og lyden i disse er upåklagelig. Morsomt hvis du poster en liten rapport selv når du får prøvd dem.
 

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
Hvor selges så AT da?
 
T

Tølper

Gjest
ixos_76 skrev:
Hvor selges så AT da?
Kjøpte mine fra en butikk i statene, 125 dollar pluss porto. Selges i Norge for ca 15 til 18 hundre så jeg. Burde vel kjøpt de i Norge i tilfelle problemer samt bytterett, men jeg har mistet visakortet mitt, og da er paypal praktisk - få norske aktører som tilbyr dette.

Disse hodetelefonene har slik jeg har forstått et relativt stort handikap, de lekker en del lyd til omgivelsene, de støyer rett og slett noe. Kanskje ikke det beste å bruke på fly, tog og lignende. Ellers har jeg sett at noen har problemer med passformen, noe små "klokker", men ingenting passer alle perfekt.

Alt i alt skal de være blant de beste i dette segmentet og til en pris betraktelig under BOSE. Alle har dog sine fordeler og ulemper.

Audio-Technicaene skal visstnok fjerne så mye som 85% støy, noe som kommer hendig med til mitt bruk. Som rene hifi-hodetelefoner antar jeg at en kan gjøre mye bedre kjøp.

Mvh
 
Topp Bunn