Nyt grej i hus

Nolfi

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
25.07.2006
Innlegg
440
Antall liker
22
Torget vurderinger
4
Hallo!
Så har jeg fået nyt grej i hus.
Min gamle forstærker, Thule IA 150B, brændte af for et godt år siden og jeg har siden da ventet på at finde en ordentlig opgradering til denne forstærker.
Nu har jeg så endelig fået fingre i en drøm:
Vitus Audio SS-101 :p
Jeg har samtidig anskaffet mig en ny cd-spiller, Resolution Opus 21. Min gamle er en Original 2008, købt over nettet i Kina.

Med nyt arbejde og lille barn i huset, har jeg ikke fået lyttet så godt til dette nye opsæt som jeg egentlig gerne ville ha gjort, men jeg har da lidt observationer til deling.
Detaljerne i musikken i det nye setup her, er helt utrolige! F.eks. har jeg aldrig helt forstået hvorfor Gotan Project går som electronica. Indtil nu. Jeg troede før, at musikken blev spillet på "rigtige" instrumenter, men i det nye setup kan man høre en metallisk / elektronisk klang på alle instrumenterne som viser, at alting faktisk er samplet og behandlet i en form. Sangstemmen er klar og ren som den skal være, ingen (umiddelbar) sampling her.
Generelt er lydbilledet kommer meget mere frem og ud til siderne. Højttalerne er forsvundne og alting står klart og præcist. Diskanten er utroligt opløst.
Jeg har desværre stadig messing-jumpers på højttalerterminalerne, men jeg håber på at få fingre i noget Vitus kabel, til jumping, så dette punkt ikke trækker ydelsen ned. Bassen er god, men rumler og buldrer lidt for meget; jeg er 99% sikker på at det har med disse jumpers at gøre (Ja og lytterummet også ;))
Jeg får vel lytte mere når sambo og søn er ude af huset, så skal jeg vende tilbage med flere erfaringer :)

-Nolfi

(edit: kan vel lave en liste over hele setup'et her: )
Vitus Audio SS-101 mk1
Resolution Opus 21 cd
QLN M20, komplet intern rewiring med Argento sølv-kabel
Vitus Audio Andromeda ht-kabel, cryo-behandlet
Vitus Audio Andromeda signal-kabel, cryo-behandlet
Power-cords husker jeg ikke hvad hedder. ::) De er sorte, med en grov strømpe trukket over, Wattgate stikk.
CD står på et skærebrædt fra IKEA, som igen står på Sorbothane-fødder. Brædtet er lavet af små firkanter i noget gummiagtigt træ.
 

gpjonas

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
14.12.2006
Innlegg
188
Antall liker
1
Gratulerer.

Bilder husk bilder.... :D
 
Topp Bunn