Audionote eller Holfi

chals

Medlem
Ble medlem
19.03.2008
Innlegg
16
Antall liker
0
Torget vurderinger
1
Kjøpte en Holfi Xandra for 4000 etter tips fra forumet. Er meget fornøyd med den. Spilte ikke alle skiver og hoppet litt fram og tilbake, men etter rensing av laser med vinduspylerveske spiller den alt. Jeg har Audionote kit2 og AN-J høytalere med helt nye bass-elementer.

Syntes stereoperspektivet kunne vært bedere. Kanskje diskanten er litt spiss.
Av en eller annen grunn tror jeg nå at AN kit2 er det svakeste leddet i anlegget.

Lurer på om noen vet hva jeg kan forvente av bedere lyd hvis jeg kjøper en Holfi 2.5.1 forsterker i stedet for Audionoten?
 

impulse

Æresmedlem
Ble medlem
26.02.2006
Innlegg
13.199
Antall liker
7.674
Sted
Hølen
Hei. Det er en glimrende forsterker du har, så jeg lurer litt på hva du baserer denne antakelsen på..?
 

chals

Medlem
Ble medlem
19.03.2008
Innlegg
16
Antall liker
0
Torget vurderinger
1
jeg baserer antagelsen på at tester jeg har lest sier at Xandraen (eller hvar det Xara?)spiller best med Holfi forsterker.
 

impulse

Æresmedlem
Ble medlem
26.02.2006
Innlegg
13.199
Antall liker
7.674
Sted
Hølen
Det du trenger å gjøre i så fall, er å få matchet impedansen på forsterkerens CD-inngang med spillerens. Holfis spillere kan være litt sære der, og det er derfor man ofte ser slike uttalelser. Men det lar seg løse, som sagt.
 
M

Morpheus

Gjest
Hei der. Jeg er særdeles fornøyd med min Holfi Aura forsterker som er modifisert hos Audioaktøren. Det stemmer som Impulse er inne på at Holfi-komponenter har har et annet motstandsnivå (ohm) på utgangene. Jeg foretrekker faktisk motstandsnivået til Holfi.

Men AN er jo uten tvil et meget godt entusiastmerke, så kan godt hende du vil finne en god løsning med en AN forsterker.

En brukt Holfi kan være det du ser etter! lest at flere her inne synes Holfi spiller bedre en f.eks EC, men smaken er selfølgelig som baken ... ;). Kan hende du finner en bra brukt Holfi på børsen til Hifi4all.dk.
 
Topp Bunn