Resultater 1 til 7 av 7
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Æresmedlem motoren's Avatar
    Ble medlem
    Jan 2007
    Sted
    Flekkefjord
    Innlegg
    12,534
    Tagget i
    18 Innlegg

    digital problemer

    hei

    har fått et problem med overføringen av signaler mellom cd/dac.
    coax utgangen på min spiller har begynt å hakke,hadde også samme problemet mellom dvd og dac,alt tyder på at det er dacen som jukser.
    har brukt en 110ohms digital kabel,kan dette ha laget problemet??
    optisk inngang fungerer helt ok.

    noen her som har noen formening om dette?

    mvh
    JMLab Electra 920.1<br />Audio Research LS 3 pre<br />Monarchy Audio NM 24 tube DAC<br />Marantz SA 11 S1 sacd<br />biamper med Pass F5 Power amp/Hypex UCD 180<br //Clearaudio Concept/TT5 tagentialarm /Mcru power supply/LM Audio LP33 Tube riaa/ Audio Technica 33EV <br /Tributaries serie 8 speaker cables>/Audioquest K2 Ht cables<br />In.Akustik Reference digital<br />In-Akustik Reference ic<br />Marantz DV 8003 Multispiller/ Nos Mullard

  2. #2
    Hifi-entusiast
    Ble medlem
    Dec 2004
    Innlegg
    376
    Tagget i
    0 Innlegg

    digital problemer

    Hmm 110 Ohm, körde du obalanserat eller balanserat?
    Ino Audio pi60s<br />NAD 208 (reservsteget)<br />Bryston BP-25<br />Benchmark DAC-1

  3. #3
    Æresmedlem motoren's Avatar
    Ble medlem
    Jan 2007
    Sted
    Flekkefjord
    Innlegg
    12,534
    Tagget i
    18 Innlegg

    digital problemer

    hei ola_s

    jeg kjørte ubalansert(rca)

    mvh
    JMLab Electra 920.1<br />Audio Research LS 3 pre<br />Monarchy Audio NM 24 tube DAC<br />Marantz SA 11 S1 sacd<br />biamper med Pass F5 Power amp/Hypex UCD 180<br //Clearaudio Concept/TT5 tagentialarm /Mcru power supply/LM Audio LP33 Tube riaa/ Audio Technica 33EV <br /Tributaries serie 8 speaker cables>/Audioquest K2 Ht cables<br />In.Akustik Reference digital<br />In-Akustik Reference ic<br />Marantz DV 8003 Multispiller/ Nos Mullard

  4. #4
    Medlem
    Ble medlem
    May 2008
    Innlegg
    31
    Tagget i
    0 Innlegg

    digital problemer

    Du har vel ikke en radioamatør til nabo vel?
    Når naboen her sender så slår han ut digitalsignalet på uskjermede kabler.
    Symptomene her er nemlig hakking, og høres ikke ut som de "normale" forstyrrelsene som ofte oppstår med radioamatører i nærheten.
    Skjønte veldig lite før jeg fant ut av det, og sjekket alt av kabler og kontakter.
    På resten av utstyret har ikke fyren noen innvirkning.

  5. #5
    Hifi-entusiast
    Ble medlem
    Dec 2004
    Innlegg
    376
    Tagget i
    0 Innlegg

    digital problemer

    Sitat Sitat fra motoren
    hei ola_s

    jeg kjørte ubalansert(rca)

    mvh
    Varför kör du då med 110 Ohms kabel? Med obalanserad överföring ska du använda 75Ohms kabel annars får du massa reflexer i kablarna, lastimpedansen och ledningens karakteristiska impedans ska vara samma. Prova med lite RG59 eller CT100 istället, kostar nån tia metern.
    Ino Audio pi60s<br />NAD 208 (reservsteget)<br />Bryston BP-25<br />Benchmark DAC-1

  6. #6
    Æresmedlem motoren's Avatar
    Ble medlem
    Jan 2007
    Sted
    Flekkefjord
    Innlegg
    12,534
    Tagget i
    18 Innlegg

    digital problemer

    Varför kör du då med 110 Ohms kabel?

    ble anbefalt å bruke 110 ohms,men jeg skal prøve å lage en ny coax(75 ohms) å se om problemet forsvinner.

    det ordner seg vell til slutt

    mvh
    JMLab Electra 920.1<br />Audio Research LS 3 pre<br />Monarchy Audio NM 24 tube DAC<br />Marantz SA 11 S1 sacd<br />biamper med Pass F5 Power amp/Hypex UCD 180<br //Clearaudio Concept/TT5 tagentialarm /Mcru power supply/LM Audio LP33 Tube riaa/ Audio Technica 33EV <br /Tributaries serie 8 speaker cables>/Audioquest K2 Ht cables<br />In.Akustik Reference digital<br />In-Akustik Reference ic<br />Marantz DV 8003 Multispiller/ Nos Mullard

  7. #7
    Hifi-entusiast
    Ble medlem
    Dec 2004
    Innlegg
    376
    Tagget i
    0 Innlegg

    digital problemer

    Sitat Sitat fra motoren
    Varför kör du då med 110 Ohms kabel?

    ble anbefalt å bruke 110 ohms,men jeg skal prøve å lage en ny coax(75 ohms) å se om problemet forsvinner.

    det ordner seg vell til slutt

    mvh
    Vad var det för trallgök som tipsade dig om det?? Han kan inte vetat vad han snackade om eller också trodde han du skulle köra aes/ebu.
    Ino Audio pi60s<br />NAD 208 (reservsteget)<br />Bryston BP-25<br />Benchmark DAC-1

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed