Hei!
Kom akkurat hjem fra København, der jeg tilfeldigvis gikk forbi Artcoustic sin butikk. Tok turen innom og fikk etter hvert en demo. Dette er jo høyttalere so mer veldig grunne og henger på veggen. Og en skulle derfor ikke forvente all verden med trøkk og spark, men jammen tok jeg feil. Så først ikke hva elementer som var i dem, men da dekselet ble tatt av så jeg en 3-4 10" i hver høyttaler, og de strekker seg ned på 15 hz leste jeg etterpå.
Ikke at det har noe med spørsmålet mitt å gjøre.
Det jeg ville spørre om var om dere kjenner til høyttalerne, fordi jeg synes de låt bra, og design osv gjorde at samboer var klar som et egg for noe slikt når pengene er der.
Kan det være at 4-5 timers gange i 30 grader og full sol som gjorde at jeg var lett motakelig for disse høyttalerne eller finnes det gode stereokvaliteter her?

Høyttalerne jeg hørte først var DFF180-43 X2, som leveres med en 3 kanals 1800 watts effektfosterker. Mente prisen på noe slikt var fem og halv fems tusen, som jeg kalkulerte til å bli rundt 95000,- DKK.

De andre høyttalerne jeg hørte var Diablo Target som er de minste. Disse spilte med en sub som heter Diablo Sub Panel subwoofer. Lyden her var også veldig bra i mine ører. Her ble vel prisen rundt 20000 DKK for høyttalere og sub. Uklart om forsterker fulgte med her.

Finner ikke stereo reviews på disse. De er mye brukt i designer hjem og finere hoteller osv samt hjemmekino osv.
Link til produktene: http://www.artcoustic.com/Product%20range.htm
Noen erfaringer?