Bruktpris på Proceed pdp 3 dac (Mark Levinsson)

Mathias

Medlem
Ble medlem
03.09.2006
Innlegg
5
Antall liker
0
Hei!

Har en brukt Proceed pdp 3 dac (Mark Levinsson) fra ca midten på 90-tallet som den gang kostet ca 30000.
Den er feilfri og fungerer som en drøm, men vurderer å å selge den for å prøve noe annet. Sammenlignet den med Primare spa21 sammen med Jungsson sin rimerligere cd spiller med Klipsch RF 35. Og må si at ved bruk av Proceed dac så ble lydbildet av en annen verden (min mening), I postiv retning. Den var kanske ikke så oppløst og så issete i diskanten som de ovvennevnte.
Håper noen med kjennskap til/om denne dacen kan hjelpe meg med en ca pris hva det er mulig å få solgt den for. Den er særdeles pent brukt i forhold til alder.
Burde jo egentlig vært et samleklenodium for dere Proceed/Mark Levinsson fan.
Hvis noen som har hørt Proceed pdp 3 sin dac kan komme med en anbefaling av en dac som er noe mer oppløst men som har de andre positive egenskapene til denne dacen så takker jeg for alle innspill.

Takker for alle innspill!
 

wotg

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.04.2005
Innlegg
2.376
Antall liker
4
Det markedet er villig til å gi. Ja jeg vet det er et dårlig svar, men jeg vet at du har prøvd å selge denne en god stund og når du tenker på hvor spesiell styling det er på produktet, at proceed ikke lenger finnes og alderen på produktet så er nok desverre proceed dacen et meget vanskelig salg.
Vi er ikke helt nede på symbolsk prisleie, men pretty close.
Hva med å legge den ut på audiogon og ebay?
Som du selv sier så har dette produktet en viss samleverdi, kanskje du kan cashe inn på den?
 
G

Gjestemedlem

Gjest
Solgte en Proceed DAP for en tid tilbake. La den ut for 2.500 men det var en kar som gjerne ville betale 3000 i stedet, så det fikk han lov til.DAP er vel en eldre og rimeligere modelle enn denne her også? Så jeg ville nok kanksje håpet på 4000+ for denne uten at jeg kjenner til denne modellen.

Proceed hadde jo en høy stjerne for endel år siden.
 

wilbur-x

Overivrig entusiast
Ble medlem
03.07.2006
Innlegg
844
Antall liker
1
Sikkert en bra dac, men konkurransen fra nye generasjoner er høy.
3k er et greit utgangspunkt for både pruting eller overbyding (gefuhlen).

At Mark Levinsons navn dukker opp bør man ikke legge vekt på.
The man er så vidt jeg vet ingen konstruktør selv, men shopper tjenestene.
 

Mathias

Medlem
Ble medlem
03.09.2006
Innlegg
5
Antall liker
0
Takker for alle innspill. Enig i at det er markedet som bestemmer. Kanskje like greit å beholde den med tanke på salgsverdi kontra nytteverdi. Dacen er ikke prøvd å selge en lengre periode som du sier wotg. Kanskje bare sendt et par henvendelser til noen som var ute etter en dac. Jeg kjøpte den, solgte den og kjøpte den tilbake. Grunnen var at jeg hadde en Ayre cx-7e cd spiller som jeg ikke fikk noen hurra opplevelser av kontra Proceed, så derfor solgte jeg Ayre til fordel for dacen. Mye av grunnen til at jeg sikkert ikke fikk den helt stooore opplevelsen er nok mye pga jeg ikke sitter med et high-end anlegg.
Kan det være noe å hente lydmessig ved eventuelt å oppgradere dacen med f.eks ny nettledning, kondensatorer osv?
Mvh
 

LydMekk

Hi-Fi freak
Ble medlem
01.08.2003
Innlegg
2.307
Antall liker
2
Ny strømkabel er aldri dumt IMO. Om det er verdt å bruke mye penger på å oppgradere videre en såpass gammel DAC tror jeg er tvilsomt kontra å kjøpe ny teknologi.
 
Topp Bunn