Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  May 2007
  Innlegg
  2
  Tagget i
  0 Innlegg

  Best lyd av marantz integrerte forsterkere?

  vurderer kjøp av marantz inegrerte forsterker,f.eks pm-17 eller pm-7001,er d noen som har en mening eller helst erfaring av nevnte forsterkere eller andre marantz forsterkere og hvordan er disse i forhold til surroud forsterkere av marantz?

 2. #2
  OldBoy
  Guest

  Best lyd av marantz integrerte forsterkere?

  PM-17 er en helt annen forsterker enn PM-7001. PM-17 er en kvalitetsforsterker, som kan gi en helt annen lytteopplevelse enn PM-7001, som er et helt greit alternativ i budsjettklassen, men ikke noe mer. Hvis du går for PM-17, er det MkII du bør satse på. PM-7001 er sterkere på papiret, men det er også alt.

  PM-17 har ikke allverden av krefter, sparker godt nok fra, bevares, men er ikke det jeg ville ha satset på hvis jeg hadde noen svære gulvstående høyttalere i kikkerten. Med et par velspillende, og ikke altfor tungdrevne, stativhøyttalere, derimot.....

  Marantz har alltid hatt et godt navn blant hi-fi-entusiastene, men har vel mistet litt av sin posisjon i markedet. Uvisst av hvilken grunn. Produktene er gode nok, de.

  Edit: PS: PM-17 finnes også i en KI-Signature-versjon. Enda et hakk bedre, etter sigende, men denne har jeg aldri hørt.

 3. #3
  Medlem
  Ble medlem
  May 2007
  Innlegg
  2
  Tagget i
  0 Innlegg

  Best lyd av marantz integrerte forsterkere?

  okey,skal brukes ved marantz cd-6000 k.i. sig.,nakamichi pa-5 mk II og auduovector m3 signature! så du anbefaler helst marantz pm-17 k.i.da?

 4. #4
  OldBoy
  Guest

  Best lyd av marantz integrerte forsterkere?

  Med det utstyret du skisserer her, ville jeg ha gått for en PM-17, ja. Det kan bli riktig bra. Jeg antar at det er Marantz som gjelder her, slik at vi ikke skal gå en lang runde om hva man ellers kunne bruke i oppsettet ditt. Og med forbehold om at du ikke bør ha ambisjoner om å få taket til å løfte seg. Da kan det bli litt veikt.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed