Best lyd av marantz integrerte forsterkere?

phz

Fersking
Ble medlem
03.05.2007
Innlegg
2
Antall liker
0
vurderer kjøp av marantz inegrerte forsterker,f.eks pm-17 eller pm-7001,er d noen som har en mening eller helst erfaring av nevnte forsterkere eller andre marantz forsterkere og hvordan er disse i forhold til surroud forsterkere av marantz?
 
O

OldBoy

Gjest
PM-17 er en helt annen forsterker enn PM-7001. PM-17 er en kvalitetsforsterker, som kan gi en helt annen lytteopplevelse enn PM-7001, som er et helt greit alternativ i budsjettklassen, men ikke noe mer. Hvis du går for PM-17, er det MkII du bør satse på. PM-7001 er sterkere på papiret, men det er også alt.

PM-17 har ikke allverden av krefter, sparker godt nok fra, bevares, men er ikke det jeg ville ha satset på hvis jeg hadde noen svære gulvstående høyttalere i kikkerten. Med et par velspillende, og ikke altfor tungdrevne, stativhøyttalere, derimot.....

Marantz har alltid hatt et godt navn blant hi-fi-entusiastene, men har vel mistet litt av sin posisjon i markedet. Uvisst av hvilken grunn. Produktene er gode nok, de.

Edit: PS: PM-17 finnes også i en KI-Signature-versjon. Enda et hakk bedre, etter sigende, men denne har jeg aldri hørt.
 

phz

Fersking
Ble medlem
03.05.2007
Innlegg
2
Antall liker
0
okey,skal brukes ved marantz cd-6000 k.i. sig.,nakamichi pa-5 mk II og auduovector m3 signature! så du anbefaler helst marantz pm-17 k.i.da?
 
O

OldBoy

Gjest
Med det utstyret du skisserer her, ville jeg ha gått for en PM-17, ja. Det kan bli riktig bra. Jeg antar at det er Marantz som gjelder her, slik at vi ikke skal gå en lang runde om hva man ellers kunne bruke i oppsettet ditt. Og med forbehold om at du ikke bør ha ambisjoner om å få taket til å løfte seg. Da kan det bli litt veikt.
 
Topp Bunn