Yara Evolution?

SOEDAL

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.03.2002
Innlegg
3.099
Antall liker
497
Er det noen her som har hørt på Audio Physic Yara Evolution? Inntrykk?

 

SOEDAL

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.03.2002
Innlegg
3.099
Antall liker
497
La meg bare få hente opp denne tråden en gang...

Noen må da ha hørt disse? De ble demonstrert på messen på Oslo Hifi center for en stund siden. Når jeg selv var der ble dem demonstrert for et yngre par, mens jeg virret litt rundt i bakgrunnen, og fikk forsåvidt et visst inntrykk, om ikke fra sweet-spot. Jeg syntes det hørtes lovendes ut, muligens med unntak av en noe spiss diskant?
 
R

Ronny_D

Gjest
Diskanten minner om en seas exel *****001 og da er det vel bare å dra fram databladet, rimelige ht kompenserer skjeldent for mindre "uregelmessigheter".
 

SOEDAL

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.03.2002
Innlegg
3.099
Antall liker
497
Tviler vel litt på at dette er snakk om en Seas exel, høyttalerne koster jo under 10.000,- Jeg tenkte mer i retning av Vifa Tc-26..., men denne har en litt annerledes festemekanisme for frontplaten. Bassen minner litt om de enhetene fra Vifa som Eltek bruker i sine selvbygghøyttalere, men som ikke lenger kan kjøpes i løssalg. Kan det være en Peerless SDS 164?
http://www.mamut.com/dynabel/subdet326.htm
 

JD

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.02.2002
Innlegg
900
Antall liker
56
Sted
Asker
Torget vurderinger
1
Har hørt disse en gang, men det var med rimelig Marantz elektronikk, så det var ikke det helt store. Hørte på Spark etterpå, og den var et par hakk bedre. Men alt er jo relativt. Innbiller meg at hvis de blir foret med en passe kraftig forsterker, så vil de spille ganske så bra.
 

SOEDAL

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.03.2002
Innlegg
3.099
Antall liker
497
Må få tatt meg en tur til OHC snart, og få hørt på disse.

I går var jeg hos Lyric og hørte på Proac Studio(?) 130. Låt bra den, men kanskje litt for tilbaketrukket i øvre mellomtone? Jeg er litt forkjølet for tiden og mistenker at hørselen er litt sløvere enn vanlig, så jeg tror jeg må ta med meg litt egen musikk og ta en gjenlytt en dag.

Jeg hørte også på Vienna acoustics Haydn, og den likte jeg ganske så godt. Det er primært storebroren Bach jeg er interessert i, men den var ikke inne. Om den er i samme liga som Haydn, er dette særdeles interessant.

Jeg skal videre ta en tur ut til hifihuset i Bærum, for en lytt på Monitor Audio silver 6. Skal også prøve å få en demo av Sonus Faber concerto domus. Noen andre forslag til verdige konkurenter til 10-15 lapper?
 
Topp Bunn