Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Omar
  Guest

  Nye høyttalere.

  Har densen B110 forsterker og densen B410 cd-spiller. Dette er en kombo på 2x60 watt. Dette er et "low power high-end oppsett". Jeg ønsker forslag fra dere om høyttalere som matcher dette oppsettet. Har foreløpig Nordost superflatline høyttalerkabler og Nordost Heimdal signal.

 2. #2
  OldBoy
  Guest

  Nye høyttalere.

  Densen lager godlyd ut mange høyttalere, men jeg har alltid hatt sans for Densen + ProAc. Men jeg er litt usikker her....det kan hende at selv de små stativ-ProAc'ene blir litt for krevende for forsterkeren din. Selv om Densen-forsterkeren din er ganske kraftig og strømsterkt til å være såpass "liten". Men muligens vel verdt å prøve, hvis du har mulighet til det.

 3. #3
  Omar
  Guest

  Nye høyttalere.

  Høres interessant ut. Men det er liksom andre større og dyrere greier som passer til Proac. Kanskje et par studio 140 hadde funka eller den nye responce tower saken dems.

 4. #4
  Overivrig entusiast novgarod's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2006
  Innlegg
  957
  Tagget i
  0 Innlegg

  Nye høyttalere.

  Hva med å prøve en ProAc 1SC-clone...?
  Tok fram igjen min gamle Alchemist Kraken 2x58watt kl.A Dual mono forsterker her om dagen, for å se om den kunne blåse liv i et par slike. Det skal jeg si deg at den kunne!
  Lyden fikk en tre-dimensjonalitet som var til å gå seg bort i og et fantastisk klangfargespekter. Selvsagt ikke i nærheten av den tyngden og fundamentet som jeg får på Response 2.5ene med Xindaken, men en helt fenomenal lettflutende rytme og driv...
  Ser for meg at Densen settet ditt skulle kunne by på fortryllende musikk via et par 1SC-cloner. Til en pris på under 3000,- inkludert frakt, skulle det heller ikke være store risken å ta....www.diykits.com.hk/
  AKG K551, Pro-ject Debut III Esprit + PhonoBox mk II, Arcam rDac kw, Xindak Muse Delux 1.0, Xindak XA-6950, ProAc Response 2.5, Velodyne CHT-12Q, SoundRight CU kabler.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed