Nye høyttalere.

O

Omar

Gjest
Har densen B110 forsterker og densen B410 cd-spiller. Dette er en kombo på 2x60 watt. Dette er et "low power high-end oppsett". Jeg ønsker forslag fra dere om høyttalere som matcher dette oppsettet. Har foreløpig Nordost superflatline høyttalerkabler og Nordost Heimdal signal.
 
O

OldBoy

Gjest
Densen lager godlyd ut mange høyttalere, men jeg har alltid hatt sans for Densen + ProAc. Men jeg er litt usikker her....det kan hende at selv de små stativ-ProAc'ene blir litt for krevende for forsterkeren din. Selv om Densen-forsterkeren din er ganske kraftig og strømsterkt til å være såpass "liten". Men muligens vel verdt å prøve, hvis du har mulighet til det.
 
O

Omar

Gjest
Høres interessant ut. Men det er liksom andre større og dyrere greier som passer til Proac. Kanskje et par studio 140 hadde funka eller den nye responce tower saken dems.
 

novgarod

Overivrig entusiast
Ble medlem
17.09.2006
Innlegg
957
Antall liker
59
Hva med å prøve en ProAc 1SC-clone...?
Tok fram igjen min gamle Alchemist Kraken 2x58watt kl.A Dual mono forsterker her om dagen, for å se om den kunne blåse liv i et par slike. Det skal jeg si deg at den kunne!
Lyden fikk en tre-dimensjonalitet som var til å gå seg bort i og et fantastisk klangfargespekter. Selvsagt ikke i nærheten av den tyngden og fundamentet som jeg får på Response 2.5ene med Xindaken, men en helt fenomenal lettflutende rytme og driv...
Ser for meg at Densen settet ditt skulle kunne by på fortryllende musikk via et par 1SC-cloner. Til en pris på under 3000,- inkludert frakt, skulle det heller ikke være store risken å ta....www.diykits.com.hk/
 
Topp Bunn