En snasen liten sak (Fatman iTube)

N

nb

Gjest
På lørdag var jeg innom Stereofil i Oslo for å forhøre meg om noen bakhøyttalere til et surroundoppsett. To andre var i butikken, og ekspeditøren endte opp med å demonstrere en liten sak de to var nysjerrige på, nemlig denne

http://www.fat-man.co.uk/docs/product/itube_1.htm

Må si at det var en snasen liten sak. Stilig design for de som liker slikt, lav effekt (12 watt i følge selgeren) med må si at det var imponerende hva denne lille tassen klarte å prestere. Det ble spillt på en CD-spiller jeg ikke husker navnet på (så dyrt ut) og to gulvstående fra den nye Tannoy-serien. Hadde absolutt vært til å leve med om man har en interiørnazi i heimen og ikke trenger å spille høyt. Spillte besnærende på moderate lytevolum.

Ellers honnør til ekspeditøren. Det var helt åpenbart at gutta som var innom ikke var i kjøpemodus, men han insisterte på at "litt god HiFi hører så absolutt med på en lørdagstur til sentrum", koblet opp og spillte noen snutter.
 

HoJ

En glad amatør.
Ble medlem
11.11.2006
Innlegg
19.172
Antall liker
34.558
Sted
Stavanger
Torget vurderinger
2
Jepp, denne Fatman'n er virkelig gøyal, har hørt denne en del ganger med forskjellige høyttalere - og spiller altid meget godt!
 

noruego

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.06.2003
Innlegg
6.536
Antall liker
7.022
Har hatt Fatman iTube med Tannoy Sensys på kontoret i noen måneder nå, og er svært fornøyd!
 
Topp Bunn