Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak BigSwifty's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2004
  Innlegg
  3,001
  Tagget i
  2 Innlegg
  Torget
  3

  12ax7 til $ 225/stk ???  Ikke det at jeg er kjip, men denne prisen på rør fra EAT virker noe drøy. Er det noen som har prøvd disse - er de verdt prisen?
  Her skjer det ting!

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Oct 2003
  Innlegg
  2,310
  Tagget i
  0 Innlegg

  12ax7 til $ 225/stk ???

  Sjekk "black sable" rørene til tubedepot du. Der har du også stive priser. Om de er "verdt prisen" er vel opp til den enkelte. At det er forskjell i lyd på slike rør, er nok ingen som har prøvd i tvil om, men hva som er bra eller best er derimot en stor diskusjon. Det vil selvfølgelig også være avhengig av kretsen de står i. Søker du litt her og på alt.audio er det skrevet endel innlegg med erfaringer. Kan være en ide å pløye gjennom før man går til innkjøp. Du finner også dem som sier nyproduksjon/ kina-rør låter like bra som dyre nos eller spesial - cryo rør.
  AppleTV, Squeezebox, RAKK dac, Clearaudio Champion, AudioTechnica EV33, DIY jfet riaa, The Heretical preamp, DIY F5, Allen Wright kt88 klone, H6 klone.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed