Accuphase DP-500

supersubb

Hi-Fi interessert
Ble medlem
10.01.2007
Innlegg
73
Antall liker
0
Hei jeg lurer på om noen her på forumet har noen kjennskap til den nye cd spilleren fra Accuphase DP-500, har tidligere hatt Accuphase DP-55V og var meget fornøyd med denne?
;D
 

Bisa

Medlem
Ble medlem
15.02.2007
Innlegg
23
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
Halloen,

har eid en DP-500 nå i ca 4 måneder og er kjempefornøyd for det valget... Spilleren har snurret flere timer i mange kvelder, men føler at den ikke er helt innspillt ennå.
Tor sier da også at det er lang innspillingstid på spilleren, så da ligger det vel noe i det..

Hadde en Marantz SA11 før Accuphasen og opplevde at lydkvaliteten gikk opp et par hakk etter byttet..selv på hybrid SACD synes jeg detaljer og bass ble bedre..!!

Går du for DP500 vil du nok ha en spiller i masser av år fremover..bare husk at den ikke spiller 'pure' SACD discs..
(jeg endte opp med at noen SACD's som jeg har ikke lenger er spillbare - så nå går og teller på knappene om jeg skal 'bytte opp' til en DP78..Tor er i innbyttehumør om dagen..)

mvh Bisa
 

supersubb

Hi-Fi interessert
Ble medlem
10.01.2007
Innlegg
73
Antall liker
0
Hei!
Da har jeg endelig fått Spilleren i hus, har pakket den ut og fått koblet den på, men har ikke fått det nye Stax settet ennå regner med at det kommer i morgen så nå gleder jeg meg ja, har testet ut ei plate jeg har som i alle andre cd spillerene jeg har hatt, har vært en liten ubalanse i, men avspillt i DP-500 er dette borte vekke, og du hører absolutt ikke noe fra drivverket når cd platene spilles av, virker meget bra sammenskrudd dette ja, gleder meg til å teste ut 1'de inntrykket på lyd i de kommende dagene, men som jeg kjenner til Stax sine produkter er det vel laaaang innspillingstid på de, men de som venter på noe godt... O.s.v !!
8)
 
Topp Bunn