BASE drivverk?

mrwaits

Medlem
Ble medlem
02.11.2005
Innlegg
10
Antall liker
0
Observerer at folk der ute bruker Base drivverk. Vet noen hvor jeg kan finne info om dette? En annen ting: Lager Forsell fortsatt cd-spiller/eksisterer firmaet i dag? Hva kan noe sånt koste brukt, hvis noen i det hele tatt kvitter seg med den?
 

kaap

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.03.2004
Innlegg
3.446
Antall liker
2.630
Sted
Mo i Rana
Torget vurderinger
5
Så vidt jeg vet lages ikke Forsell drivverkene, av den typen Petter Dale bruker. Men de finnes for salg, av og til, bl.a på audiogon. Har sett priser mellom 20 - 35.000 NOK. Men når Birger BASE Andreasen lager drivverk, bruker han bare kassen, det betyr igjen at det blir en dyr kasse... (Høy totalpris)

mvh Kai
 

OMF

Æresmedlem
Ble medlem
26.02.2002
Innlegg
15.850
Antall liker
8.836
Sted
Bergen
Torget vurderinger
14
Hei!
BASE drivverkene finnes i ulike varianter. Litt av poenget er at Birger Lund Andersen deler opp drivverket i flere deler som blir separat dempet med små BASE platformer. I min første omgang var det 2 plattformer, nå har jeg det inne på oppgradering og får 6 plattformer. I tillegg er det gjerne en LC Audio XO CLock og overdimmensjonert strømforsyning.

Alt dette tar plass, derfor var Forsell drivverket et godt utgangspunkt. I Petter Dale sitt er det vel så vidt jeg vet kun chassis igjen fra Forsell drivverket.

Mange mener vel at et blodtrimmet BASE drivverk er det beste du kan få uansett. Jeg er en av dem ;D

mvh
OMF
 
Topp Bunn