Hei!

Gikk nylig til anskaffelse av en Yaqin rør-buffer/prosessor, som jeg inntil videre er meget fornøyd med.. Nå skjønner jeg hvorfor folk snakker så mye rør !!

Vet at dette er en 'tweak' og ikke 'ordentlig' rør, men har simpelthen ikke økonomi til rørpre, for å ikke snakke om integrert el effekt rør forsterker . Så uansett hva dere sir om den saken, er det Yaqin'en jeg må forholde meg til nå folkens.

Men har hørt at de rørene som kommer med (2 stk 6J1, IKKE 6N1 som enkelte Yaqin'er kommer med) burde byttes ut. Har hørt at Mullard M8100 er en bra erstatning, og funnet en plass som selger disse i Storbritannia, sendt e-mail, men ikke fått svar. Gammel side, kanskje den er lagt ned. Derfor lurer jeg på:

1. Noen som vet om hvor jeg får tak i disse rørene eller andre som passer bra til Yaqin'en, fortrinnsvis her i Norge..? Har IKKE PEILING på rør, skjønner at dette er en helt ny og OMFATTENDE verden.

2. Toppene blir litt tørre og skriker/skurrer litt av og til, kan det være fordi rørene/Yaqin'en selv ikke er spilt inn? Eller kan det være plasseringen.? Har den mellom en Xindak DAC-3 DA-konverter og en Creek OBH-12 pre. Har også eksperimentert med å ha den mellom Creek'en og SUB'en, og til og med SUB'en og effektforsterkeren(inntil videre en NAD 216 THX som skal oppgraderes til en QUAD 405).
(Vet forresten at dette blir litt mange ledd, men sånn er det bare for øyeblikket) .ELLER kan det være at signalet blir for 'høyt' på enellerannen måte(Yaqinen øker visstnok signalet med 3db). Eller er det bare rørprossesoren som er dårlig(IKKE påstå dette uten å VITE det, takk ) ?

Takker alle tålmodige, kunnskapsrike musikkglade sjeler der ute.. Har som sagt liten peiling på dette..