passende stativhøyttaler til H/K 970 ?

mikefish

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.01.2005
Innlegg
4.960
Antall liker
517
hei !

jeg kjøpte Harman/Kardon's stereoforsterker HK 970 da den kom på markedet for 2 år siden.har den nå oppkoblet med Arcam CD 73 (har også en H/K HD 970 cd-spiller stående).Høyttalerene jeg bruker nå er B&W DM 686.

synes det låter litt 'pistrete'.er klar over at Bower&Wilkins er kresen på elektronikken.

jeg hører på alt mulig unntatt klassisk,opera og hiphop-musikk.

noen som har erfaringer å dele ang. denne forsterkeren ?.budsjettet blir noe stamt så nye høyttalere bør koste under 4-5 høvdinger.

ønsker å beholde DM 686-høyttaleren da de låter meget bra på de andre forsterkerene mine.

er det heller smartere å bytte ut forsterkeren ?

takker for respons/tips !

mvh. s,
 
O

OldBoy

Gjest
Hvis du er fornøyd med dine B&W DM-686, synes jeg at du skal beholde dem, og heller kjøpe deg en forsterker som matcher. Jeg ser at du har en Primare I20 også, og antar at det er den du har prøvd på dine B&W. I så fall kan du jo kjøpe deg enda en slik, eventuelt forgjengeren A20, som jeg har brukt på diverse varianter av B&W's gamle 600-serie hjemme hos meg, med utmerket resultat. Går du for en gammel A20, bør du komme ned mot 3k i pris.

HK-970 er en helt grei forsterker, men kan ikke måle seg med den andre du har. B&W DM 686 er faktisk veldig bra, pris og størrelse tatt i betraktning, som sagt: ingen grunn til å bytte ut dem hvis du er fornøyd.
 

mikefish

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.01.2005
Innlegg
4.960
Antall liker
517
Takk for innlegg OldBoy !

jeg skal beholde B&W'ene selvfølgelig !

men Haman/kardon'en har en del finesser som jeg har behov for som f.eks platespiller-inngang og hodetelefon-mulighet.dessuten er volumpotmeteret meget nyansert slik at jeg kan lytte til musikk på lavt volum om nettene/søndager.

det er klart at den ikke kan måle seg med den dobbelt så dyre Primare'n.

mvh. s,
 
O

OldBoy

Gjest
Jeg har bare hørt HK-970 ved et par flyktige anledninger, men er vel ikke overvettes imponert. Så jeg holder en knapp på ny forsterker.

Det er klart at du kan kjøpe deg både separat hodetelefonforsterker og separat RIAA-trinn, uten at det nødvendigvis koster skjorta, og det vil nesten garantert gi deg bedre lyd både gjennom hodetelefonene og når du spiller vinyl. En annen mulighet er å beholde din HK-970, og bruke den som hodetelefonforsterker via tape-out-utgangen på din nye forsterker, og som RIAA-trinn hvor du tar ut ferdig behandlet platespillersignal til din nye forsterker via tape-out på HK'en over til din nye forsterker.
 
Topp Bunn