Resultater 1 til 10 av 10
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Dec 2007
  Innlegg
  2
  Tagget i
  0 Innlegg

  Anbefalinger sub


  Planlegger å kjøpe en sub i prisklassen 4 - 6 tusen. Har fra før B&W DM 603 s3 høytalere. Har undersøkt litt rundt dette og fått anbefalt sub fra JBL, ES 150P, kr. 4495 eller ES 250 P til kr. 5495. Har også fått anbefalt Martin Logan Dynamo til 5990,-.
  Er det noen som har gode råd?

 2. #2
  Hifi Freak el_mariachi's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Innlegg
  5,576
  Tagget i
  0 Innlegg

  Anbefalinger sub

  Hva med DIY?
  Former hellraiser & messageboard pyromaniac.............................

 3. #3
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Dec 2004
  Sted
  Flekkerøy
  Innlegg
  889
  Tagget i
  1 Innlegg

  Anbefalinger sub

  Les litt om XTZ suber, de får svært mye skryt.

 4. #4
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Jul 2006
  Innlegg
  82
  Tagget i
  0 Innlegg

  Anbefalinger sub

  Har 2 stk Martin Logan Dynamo, og kan trygt anbefale disse på det sterkeste. Kjappe som få... Veldig musikalske med andre ord.

 5. #5
  OldBoy
  Guest

  Anbefalinger sub

  En brukt B&W ASW675 burde være innen rekkevidde for 4-6k. Dette er en sub som er grei å integrere med fronthøyttalerne dine. Ellers er det jo nærliggende å foreslå REL, som leverer gode musikksub'er. Selv nye fra butikken sprenger de ikke budsjettet ditt, ikke de minste i hvert fall, men kjøper du brukt kan du jo gå opp et par hakk.

 6. #6
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Dec 2003
  Innlegg
  281
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Anbefalinger sub

  Denne ville jeg anbefale. Uten tvil!

  http://www.lsound.no/index.php?side=...up=799&id=3396


 7. #7
  Hifi Freak Cyber's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2005
  Innlegg
  9,225
  Tagget i
  3 Innlegg

  Anbefalinger sub

  SVS PB12-NSD fra Lsound til 6290 spiller nok fra de du nevner over på de fleste parametre, og den er stor og ikke veldig pen. Bedre enn SB12+ i følge tester, men SB12 er kanskje litt "tightere" da den er lukket.

 8. #8
  Medlem Arkiv12's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2006
  Innlegg
  31
  Tagget i
  0 Innlegg

  Anbefalinger sub

  Salg på Hificenter JBL Northridge E250P til Kr.2295.-
  http://www.hificenter.no/shop_item.c...177,181&id=836

 9. #9
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Nov 2006
  Innlegg
  316
  Tagget i
  0 Innlegg

  Anbefalinger sub

  Hei,
  jeg har også 2 stk Martin Logan Dynamo sub'er. Meget bra finish til prisen og den er meget god på musikk. Er du ute etter kino-dundre-bass finnes det sikkert "bedre" sub'er som kan flytte mye mere luft og ved lavere frekvenser, men neppe like kjapt......

  Husk også å benytte skikkelige strømkabler .... uten får du ikke utnyttet potensialet, ihvertfall ikke til denne typen sub (men antar dette også vil gjelde andre aktive sub'er)!

  Dersom du skulle finne på et (kortvarig) hjemlån for å test, så husk at sub'er trenger innspilling - opptil hundrevis av timer før de leverer varene. Det krever som regel også en del prøving og feiling før man finner optimal innstilling... men det er jo litt av hele moroa.

  Jeg sier dette fordi du fort kan dra feilaktig konklusjon dersom dette bare baserer seg på kun få dagers testing. Er man ikke vant til sub'er, kan man lett komme til å foretrekke den som gir "mest" bass fremfor den "beste" bassen over tid pluss at man med stor sannsynlighet ikke har oppnådd optimal innstilling på noen av sub'ene en evt sammenligner.

  Det blir nesten som å sammenligne plasma med LCD skjermer.... imponerende "knallbilder" fra LCD men som på sikt kan bli slitsomt å se på.....

  - Brum

  PS: det finnes de som hevder at innspilling av sub'er er bare tull, men samtidig sier noen at det holder med et par døgns svinbank av suben ved bruk av lavfrekvente "sub-innspillings lyder" ... Du finner sikkert noe som kan lastes ned fra nettet et sted.... Lykke til!
  dP C1b og A1b | Adyton Imagic 2.0 | Audio Physic Rhea-2 | Hegel HD2 | Cambridge 752BD | Edge G CD | T+A DAC 8 | Isotek Sigmas

 10. #10
  Medlem
  Ble medlem
  Dec 2007
  Innlegg
  2
  Tagget i
  0 Innlegg

  Anbefalinger sub

  Takk for gode råd fra alle.
  Synes det virker intressant med tilbudet på JBL Northridge E250P til Kr.2295. Er det noen som kjenner til denne modellen? Det jeg kan finne av tester ser det ut som den kommer godt ut av det.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed