Jongson

fattigmann

Medlem
Ble medlem
04.11.2003
Innlegg
49
Antall liker
23
Hei, tenkte det var på tide med en liten erfaringsutveksling på disse produktene. Har selv kjøpt Jongson Av1000. Dette er da et meget bra pris / nytte /glede produkt. 6X80 watt kl.A.
Den er litt ny ennå så jeg har ikke fått spilt den ordentlig til.
Må jo røpe at jeg tidligere hadde rørforsterkere og dette gjør jo at jeg trives med den varme ørevennlige klangen. Litt "fyldig" bass og mellom tone / diskant av spitzenklasse. Primærkilden er Meridian 500 cd drev og en Rega med Madrigal Carnegi 2 pickup som forsterkes i ModSquad Phonodrive.
Sekundær kilden er Pioneer 868, men den brukes kun til film og ikke hifi.
Dette får spille til Monitor Audio GR60.
Jeg syntes detta låter very very good :)
Har ikke kjøpt senter og bakhøyttalere ennå så foreløpig står den som stereo.
Jeg vet det er solg noen av disse og en del har hatt dem på demo. Kunne vært gøy om noen ville fortelle litt om sine erfaringer med Jongson.
 

eliasen

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
29.07.2005
Innlegg
261
Antall liker
0
jeg er meget godt fornøyd med oppsettet mitt, ja-2 og ja-50 blokker. føler de koser seg godt sammens med resten av oppsettet. Mye krefter, detaljer, perspektiv og rom, selv om det ikke får blomstre slik det kunne grunnet lytterom. Jeg har nå i alle fall gått vinteren godt i møte med dette utstyret og bare nyter nå...

Har ikke hørt surround-produkter fra denne produsenten ennå, men de fikk jo mye ord fra den positive side av skalaen hos knut & co.
 
Topp Bunn