Resultater 1 til 2 av 2

Tråd: Jongson

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem fattigmann's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2003
  Innlegg
  48
  Tagget i
  0 Innlegg

  Jongson

  Hei, tenkte det var på tide med en liten erfaringsutveksling på disse produktene. Har selv kjøpt Jongson Av1000. Dette er da et meget bra pris / nytte /glede produkt. 6X80 watt kl.A.
  Den er litt ny ennå så jeg har ikke fått spilt den ordentlig til.
  Må jo røpe at jeg tidligere hadde rørforsterkere og dette gjør jo at jeg trives med den varme ørevennlige klangen. Litt "fyldig" bass og mellom tone / diskant av spitzenklasse. Primærkilden er Meridian 500 cd drev og en Rega med Madrigal Carnegi 2 pickup som forsterkes i ModSquad Phonodrive.
  Sekundær kilden er Pioneer 868, men den brukes kun til film og ikke hifi.
  Dette får spille til Monitor Audio GR60.
  Jeg syntes detta låter very very good :-)
  Har ikke kjøpt senter og bakhøyttalere ennå så foreløpig står den som stereo.
  Jeg vet det er solg noen av disse og en del har hatt dem på demo. Kunne vært gøy om noen ville fortelle litt om sine erfaringer med Jongson.

 2. #2
  Hifi-entusiast eliasen's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2005
  Innlegg
  261
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: Jongson

  jeg er meget godt fornøyd med oppsettet mitt, ja-2 og ja-50 blokker. føler de koser seg godt sammens med resten av oppsettet. Mye krefter, detaljer, perspektiv og rom, selv om det ikke får blomstre slik det kunne grunnet lytterom. Jeg har nå i alle fall gått vinteren godt i møte med dette utstyret og bare nyter nå...

  Har ikke hørt surround-produkter fra denne produsenten ennå, men de fikk jo mye ord fra den positive side av skalaen hos knut & co.
  Elektronikk: Musical Fildelity A5 - Cayin CDT-17A - denon 2910 - HT: Dali Helicon 400 - Dali swa 12 Kabling: viablue - SR - Qunex

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed