Resultater 1 til 7 av 7

Tråd: Audiophysic

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Omar
  Guest

  Audiophysic

  Merkelig det ikke snakkes så mye om audiophysic høyttalere på dette forum. Hadde AP spark 5 før men er nå byttet ut med monitor audio gs 20.
  Er audiophysic noe slanke i bassen og for kravstore til elektronikk og kabler? Låter de så fantastisk mye bedre enn alt annet? Jeg selv mener de er gode på holohrafi og harmonisk balanse og pitch korekthet. Men blir litt dyrt. Kunne godt tenkt meg en scorpio.

 2. #2
  Æresmedlem BT's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2005
  Innlegg
  16,984
  Tagget i
  1 Innlegg

  Audiophysic

  Kravstore til resten av næringskjeden er de nok, men slanke i bassen? Det kommer helt an på elektronikken. Men det er sikkert forskjell på modellene. De er ikke så fantastisk mye bedre enn alt annet, men det er vanskelig å finne noe som er bedre i samme prisklasse, etter min smak. Jeg har et annet merke til test nå, som jeg mener er bedre enn Avanti 3, men de koster en god slump mer. Jeg er enig med deg i hva AP først og fremst er gode på. Hvis du vurderer Scorpio bør du legge merke til at du får brukte Avanti 3 til samme pris på bruktbørsen. Hvis du har elektrnikk til å ta ut potensialet og et rom de kan trives i vil de gi deg et bedre resultat.
  Glem ikke musikken

 3. #3
  Æresmedlem Lyngen's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2006
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  12,730
  Tagget i
  1 Innlegg

  Audiophysic

  Det er det inntrykket jeg har fått av AF også. Gode høyttalere med god holografi, homogent, nøytralt og korrekt lydbildet. Men kanskje ikke av de mest engasjerende? Jeg vet endel ikke er enig i det.
  Focal Utopia Micro Be - Devialet D200 Headfi: Aune Sx1 - HiFiMan HE400i - UE 900

 4. #4
  Element
  Guest

  Audiophysic

  AP Scorpio er jo DEN høyttaleren du skal se/lytte på hvis du vil ha en høyttaler med high-end aspirasjoner men som samtidig engasjerer. Den låter ikke like typisk AP som andre AP konstruksjoner. Scorpio har en en litt "frempå" og drivende spillestil med en veldig dynamisk mellombass og en tilgivende topp samt potent dypbass, samtidig som den kombinerer mange av de typiske AP kvalitetene de har blitt så kjent for. Kjempe god match med feks T+A V10, som jeg fikk gleden av å lytte til på Scorpio.

 5. #5
  Roysen
  Guest

  Audiophysic

  Her er det en del jeg ikke kjenner meg igjen i. At AP ikke skulle være engasjerende tror jeg må være en følge av et matchingsproblem med de andre komponentene i kjeden. Liv og engasjement er absolutt en av APs sterke sider.

  Mvh
  Roysen

 6. #6
  Æresmedlem BT's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2005
  Innlegg
  16,984
  Tagget i
  1 Innlegg

  Audiophysic

  Her erjeg helt enig med Roysen.

  Engasjementet var det første jeg la merke til første gang jeg hørte Audio Physic, og den viktigste årsaken til at jeg landet på dette merket.

  Det meste kan man få mer av ved å velge andre merker. Men for min del gjelder det å finne den rette balansen mellom egenskaper, som jeg synes gir en god helhet, og her har Audio Physic truffet min smak godt.
  Glem ikke musikken

 7. #7
  Omar
  Guest

  Audiophysic

  Avanti III er ikke interessant for meg. Da ville den nye Virgo 5 vært et bedre valg i prisklassen rundt 50. Men Dyrt er det.... dyrt. Med Burmester eller t+a elektronikk blir det over 100 000 spenn alt i alt minst. Det blir over enhver fornuft for en lærerlønn. Jeg valgte monitor audio fordi mann for mer kvalitetsbass pr krone og mer lyd. Det blir høyere. Kanskje detaljene ikke er helt der hvor gode AP høyttalere er.
  Dessuten er allroundegenskapene så som så på en del AP. Med High-end opptak låter det knallbra med futt og sprut. Med radio hits blir det litt slappt. Monitor Audio er bedre sånn sett. Man kan spille mer rocka ting og åttitals plater uten at det blir for tynt nedover i frekvensområdet. Alt låter like bra stort sett.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed