Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Mar 2002
  Innlegg
  238
  Tagget i
  0 Innlegg

  Audio Note Oto SE på lån

  Denne helgen fikk jeg låne an AN Oto SE integrert med Riaatrinn av Fryd Hifi. Det ble en lydfest. Det er vel første gang jeg synes å ha opplevd hakeslepp. Lyden var bare så utrolig bra enn det jeg har hørt før hjemme. Med sine små 2 x 10 watt i klasse A passer den utmerket til mine Klipsch RF-3 MkII med 98 dB/W sensibilitet.

  CD-gjengivelsen ble riktig til musikk, den tok et langt skritt i retning av vinyl. Det var bare helt forbløffende at slikt er mulig. Den ene låten etter den andre av de jeg pleier å bruke til testing måtte inn og presenterte en gjengivelse jeg ikke trodde var mulig fra den relativt beskjedne spilleren jeg har. Skal man snakke om oppgradering da må det bli Audio Note ... intet jeg har gjort har betydd en så radikal forbedring i musikkopplevelsen som denne relativt rimelige forsterkeren.

  For å oppsummere vil jeg prøve å gjengi det slik: et langt mer åpent lydbilde med større bredde. Lyden bare vider seg ut i rommet. En detaljering som er forbløffende. De enkelte instrumenter kommer frem på en meget mer tydelig måte. Det er en langt bedre kontroll i bassen og det er meget lettere å høre forskjellene på tonene i bassområdet. Stemmer gjengis meget mer levende og er adskillige nærmere vinyllyden enn jeg hadde forventet. CDene ble rett og slett meget mer behagelig å lytte til.

  Løftet var kanskje ikke så tydelig på vinyl. Men likevel hører jeg helt klart de samme tendenser i musikken som jeg hørte med CDer. Lydgjengivelsen er bare ganske enkelt mer fantastisk enn før.

  Forsterkeren er uten tvil et funn og er svært musikalsk. Det er en nytelse å høre musikk på den. Men det vil selvfølgelig være viktig å ha svært så sensitive høyttalere som f.eks. Klipsch eller Audio Note.

  Det var tungt og leit å koble den fra anlegget og pakke den ned i esken igjen. Men nå er forsterkeren bestilt, så nå har jeg virkelig noe å se frem til ...

 2. #2
  Moderator bambadoo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  18,315
  Tagget i
  5 Innlegg

  Audio Note Oto SE på lån

  Ok, du er nå kvalifisert til venn.
  http://www.hifisentralen.no/forum/in...ic,7010.0.html
  Oto se er en perle.
  I don't believe in system matching. If something is good, it's good. If it only sounds good under certain conditions, it is not good - it is incorrect. - Charles Hansen

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Mar 2002
  Innlegg
  238
  Tagget i
  0 Innlegg

  Audio Note Oto SE på lån

  Tusen takk ... men bare til orientering: jeg har hatt en AN zero tuner i et par år ...

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed