Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Element
  Guest

  parasound - electrocompaniet - copland - klipsch

  Hei!

  Har hatt disse (parasound a21 på ec 4.8?) produktene i kikkerten en god stund nå og vet at de fungerer godt hver for seg. men hvordan vil de fungere sammmen?

  høyttalerne vil i første omgang være klipsch rf-82, etter å ha hørt hva rotel rc1070 og rb1080 kan gjøre med disse er jeg veldig spent på den overnevnte kombinasjonen. cdspiller er enda usikkert, men jeg har lenge fundert på coplands 823. jeg ønsker en klang som lener _litt_ mot det varme og organiske.

  hvilke tanker og erfaringer har dere rundt disse produktene? hvis jeg ble "satt ut" i positiv forstand av rotel settet med rcd06 som kilde. hva tror dere ec, parasound og copland kan bidra med da, som jeg ikke får med rotel settet.

 2. #2
  Hifi Freak 2m's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Sted
  Skien...
  Innlegg
  1,649
  Tagget i
  0 Innlegg

  parasound - electrocompaniet - copland - klipsch

  Hei, jeg kjenner dessverre ikke de ulike komponentene, men byens (skien) lokale hifi pusher selger alle de merkene du nevner. Kanskje du burde ringe til nevnte hifipusher, som er Strandberg Skien : 35 52 72 77 (spør etter Snorre).

 3. #3
  Hifi Freak hifiguru's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2002
  Sted
  Porsgrunn
  Innlegg
  5,713
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  parasound - electrocompaniet - copland - klipsch

  Har hatt både rf 82 og 83, er ganske sikker på at A21 kommer til å rocke no sinnsykt mer enn hva Rotel klarer på disse. Rotel har for meg alltid fremstått litt kjedelige og grå. Har testet A21 på RF 83 og det var en ganske hesblesende opplevelse dynamisk sett. Kan hende de ble itt vel tunge i bassen hos meg men på 82 burde det utbalansere seg bedre. 4,8 kjenner jeg ikke men er den noe i nærheten av 4,6'n jeg hade burde dette bli en heftig combo....

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed