Side 6 av 6 FørsteFørste ... 456
Resultater 101 til 102 av 102
Abonnér på denne tråden
 1. #101
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Apr 2007
  Innlegg
  5,414
  Tagget i
  0 Innlegg

  nytt forsterkeri vurderes...HEART!

  Hei Kjell,prøvd å ringe deg,,,men ingen tok den..

  jEPP har brukt volumkontrollen på cd-6..

  men jeg ikke koblet noe annet enn rca til cd på forsterkern,det ble opplyst om at denne kunne brukes som effektforsterker,da skulle jeg bare velge en linjeinngang,å la pot for linjevelger stå på den inngang som ble valgt,for så å koble denne til pre...mulig det hadde blitt bedre,men jeg har somsagt ikke pre...

  Jeg har også brukt volumpot uavhengig av volumreg på cd spillern(denne står da på max)....det jeg regisstrerer er at led for hdcd slukker i det jeg demper volum med temote/cd volum..

  jeg har jo ingen mulighet til å teste med pre...den eneste pre jeg har tilgang til er en doxa 07...er det noe vits å koble inn denne da?

  men det jeg hører er at jeg nok fint kan leve emd et 300b sett i heimen...låter vanvittig musikkalsk.

  Spilt med copland,pga vinylsnurring,blir litt handicappet når riiaen er innebygget,og ikke sitter med pre..nå vurderer jeg å skaffe til veie en pre,som pri nr.1 så får effekten komme når lommeboka frår fyllt seg opp ved juletider,---jeg er for så vidt klar over at dette er motsatt av hva jeg tenkte i tråden for noen dager siden,men dersom jeg skal få prøvd ut noe mer,må jeg ha en pre.

  avventer mulig kjøp av cj pv 10al så får vi se...noen som kjenner til lector zoe som ligger ute til 9k..på børsen..Impulse...hva mener du,mht match heart beat..
  Papphorn<br /><br />Vpi<br /><br />Mcintosh

 2. #102
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Apr 2007
  Innlegg
  5,414
  Tagget i
  0 Innlegg

  nytt forsterkeri vurderes...HEART!

  Da melder jeg om at cj pre er handlet nå blir det virkelig spennende å teste ut forskjellig røreffekt på denne.....heart er fortsatt akuell,men skal ikke bomme på noe her,så jeg prøver nok noe som er lettere å oppdrive her på berget først...dersom noen kjenner noen....som sitter på beatblokker på østlandet,vær snill å gi meg ett tips..Espen
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  
  Papphorn<br /><br />Vpi<br /><br />Mcintosh

Side 6 av 6 FørsteFørste ... 456

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed