Erfaringer med nettverk over strømnettet i kombinasjon med HiFi :)

KristianDalen

Fersking
Ble medlem
14.08.2007
Innlegg
2
Antall liker
0
Hei,

Jeg sliter med å holde trådløst nettet stabilt hjemme, og siden jeg har musikkfilene mine plassert på en servern i kjellern har jeg behov for knirkefri overføring. Bor i et eldre murhus med altfor tykke vegger og gulv til at jeg orker å begynne å borre.

Ble tipset om at det kunne være noen her som har innspill på om nettverk over strømnettet (opptil 200mbit!) vil kunne skape forstyrrelser på nettet som vil kunne ha innvirkning på stereo'n min.

Sitter på et kraftigere klipsch / Rotel annlegg som kanskje ikke er det mest sensitive mot slikt, men har planer om å oppgradere til finere elektronikk etterhvert.

På forhånd takk
 
N

nb

Gjest
Jeg mener slike nett kun funker på en kurs, men er ikke sikker. Det er uansett ganske stor forskjell mellom teoretisk og praktisk ytelse, men det er jo verdt et forsøk om det ikke koster allverden.

Ellers er det jo ikke noe problem å borre i tykke vegger, det er bare å kjøpe et lengre borr;)
 

KristianDalen

Fersking
Ble medlem
14.08.2007
Innlegg
2
Antall liker
0
de holder seg på en kurs? Da er plutselig bruksområdet svært begrenset, jeg har hørt den går på hele strømnettet? Derfor den er kryptert, jeg er mer bekymret for forstyrrelser på strømmen til stereo'n. Det står i produkt beskrivelsen at hastigheten kan bli redusert av forstyrrende elementer som audio og video produkter?


Så lenge hastigheten holder seg over 40mbits er jeg imål.
 
Topp Bunn