Side 1 av 3 123 SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 51
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Aug 2007
  Innlegg
  104
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Fikk en aldri så liten idè fra Soundproof da han i sin post under "Måneguden møter Måleguden ..." sier:
  Helt enig, Roysen. Og vi burde heller se på hva vi kan gjøre for å rekruttere folk til godlyd, enn å ta drepen på "hverandre".
  Desto flere kokker, desto mer morro (Som mor sa.. )

  Men hvordan skal vi rekruttere flere folk til å få kontakt med sin "audiofile side"?

  Vi kan jo begynne med å fortelle hvordan interessen oppsto?

  For egen del ble jeg småinteressert i lyd da jeg tok over et gammelt Philips anlegg (platespiller/radio/forsterker i ett) Da var jeg vel muligens 12-13 år. Så gikk det noen år før det ble oppgradering til en Harman Kardon forsterker og noen JBL høyttalere etter å ha hørt dette i en lokal CD/hifi sjappe (Jeg skulle i utgangspunktet kun ha en CD ) Dette anlegget hadde sine klare mangler, det ble jeg klar over da jeg på videregående hørte et anlegg med en helt annen prislapp hos en i klassen. Det var nok her basillen bet seg skikkelig tak for min del. Dette førte jo også til at sparing/oppgradering/HiFi messer/HiFi blader gikk hånd i hånd etter dette.

  Er rimelig sikker på at de fleste her på forumet har en mer eller mindre spennende historie om når basillen bet seg fast? Så håper folk tar oppfordringen og poster!
  http://www.youtube.com/watch?v=mwzroFrtwSM

 2. #2
  Hifi Freak Vermin's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2006
  Sted
  Bjerkreim
  Innlegg
  6,732
  Tagget i
  1 Innlegg

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Det hele begynte for ikke så mange år siden med at Onkel min alltid har hatt moderat interesse for lyd&bilde, så jeg startet med noen Proson av laber kvalitet med en Eltax reciever. Så ble det kjøpt noen høytalere så jeg til slutt fikk saund araund

  Da gikk det fort mot å "blakke" meg totalt
  Blader ble lest og jeg søkte til AVForum og fikk svar og tips, Onkel ble en dyr affære men akk så morro vi har det
  Trio Ω , BD, Parasound, AirTight, EAR, Oppo, Roon Nucleus, TWRaven, Garrard, Loricraft, 4Point, Triplanar, Origin Live, Reed, Van Den Hul, Lyra, Miyajima, Transfiguration, Dynavector

  Hornalliansen

 3. #3
  Hifi Freak mikefish's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2005
  Innlegg
  4,960
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  hei ! (tar det på sparket)

  tror det startet samtidig som min lidenskap for musikk.min onkel hadde stereo-anlegg og stor platesamling.havnet ut på galeien i 12-års alderen.Akai kassetdeck og forsterker.Dual høyttalere og Pioneer platespiller.siden har det gått slag i slag. har vel hatt ca.40 komponenter og 20 par høyttalere opp gjennom åra.(er 39 år nå.)

  mvh. s,

  Current set-up : A : Pioneer PD S 707 - Rega Dac-R - B&O Beocenter 7007 - Dali Mentor B : Pioneer PL 530 - Rega Fono - Technics RS TR 212 - Rega Elicit-R - Monitor Audio Silver 2 - musikk-freak og platejunkie.

 4. #4
  Æresmedlem Lyngen's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2006
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  12,729
  Tagget i
  1 Innlegg

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Interessant tema .

  Jeg tror det er mye iboende intressese for god lyd. Musikere trenger slett ikke å ha veldig godt anlegg for å nyte musikk. Men så har vi veldig forskjellige tilnærminger for god lyd. Jeg tror veldig mange ser gleden i å investere i godlyden, men majoriteten vil ikke bruke mye penger på det. Hvorfor ikke? Tja, ikke lett å si... Hvorfor har jeg ikke lyst til å bruke mye penger på biler, modellfly, kunst, hagen osv. Jeg skjønner godt dem.

  Ja, hvordan begynte det egentlig? Det føltes helt naturlig med interesse for teknikk og musikk. I tillegg en iboende kritisk sans og har alltid vært kvalitetsbevisst. Det var lenge en megapause for HiFi pga andre interesser kom først (den egentlige årsaken var prioritering av den magre pengersekken).

  Er den noen med HiFi interesse uten interesse for teknikk? Det er ikke ofte man finner jenter med interesse for HiFi.
  Focal Utopia Micro Be - Devialet D200 Headfi: Aune Sx1 - HiFiMan HE400i - UE 900

 5. #5
  Hifi Freak gut_man's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2004
  Innlegg
  5,073
  Tagget i
  1 Innlegg

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Har arvet samlemanien/musikkinteressen fra min far som har en rimelig anseelig platesamling som jeg arver litt etter litt Hi fi interessen ble vekket i 1995 da jeg kom over et Lyd & Bilde blad med bilde av Forsell cd drivverk og dac på forsiden. Etter å ha hatt våte drømmer om dette drivverket siden da, er det rimelig tilfredsstillende å kunne se på det/lytte til det hver eneste dag i min egen stue Jeg var på loftet og fant fram akkurat det bladet også her om dagen.
  Høytt; gut_horns active system m/Audiolense og MOTU 828es. Digitalkilde; ROON Nucleus. Analogkilde; Studer A80R, Aesthetix IO signature,Consen RIIA,VPI TNT, Lenco PTP6, Kuzma 4point, FR64fx, Airtangent 2b, Dynavector DRT XV-1s,Van den Hul Colibri XGP, VdH Grasshopper GLA, Audio Technica AT33 mono. Amper: Aesthetix Callisto, 10 kanaler Anaview.

 6. #6
  Æresmedlem impulse's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Sted
  Hølen
  Innlegg
  13,199
  Tagget i
  1 Innlegg

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Jøss, det er lenge siden! En storøyd tolvåring brukte fem, seks timer på "HiFi -74", og kom hjem med fire digre bæreposer med brosjyrer. Jeg husker enda hvor vondt jeg hadde i armene etter å ha slept lasten fra Sjølyst til Majorstua.Så leste jeg hver kveld om Sansui, Akai,Tandberg,Magnat, Nakamichi, Altec Lansing, JBL, Era, Sme....
  Sånn ble interessen født. Og den har slett ikke avtatt, for å si det sånn.
  Mitt første egne anlegg besto forøvrig av Micro Seiki platespiller med AT-element, Nikko forsterker og selvbygde horn med Coral Beta 8-elementer. Vi snakker 1978. Høyttalerelementene betaler visst folk skjorta for i dag...
  Bergmann Magne m. S-booster PSU/ Koetsu Urushi Signature / Echole Obsession /Grandinote Celio/CEC TL3N / APL DSD-S XE / Ripstreamer Music Player XL/Conrad-Johnson Premier 16LS /300B S.E.T. m. WE og Hørning OPT / Audio Note Meishu SE/Impulse H2 Oblivion / 2 x Velodyne Ultra 1000 / Oblivion Energetic kabling / Nordost Quasar points / Oblivion referanse- nettfilter
  Skribent i Fidelity og medlem av Hornalliansen.
  Det er makt i de foldede horn.

 7. #7
  Hifi Freak mikefish's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2005
  Innlegg
  4,960
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  ...ja husker dere hvor mange brosjyrer vi samlet

  mvh. s,
  Current set-up : A : Pioneer PD S 707 - Rega Dac-R - B&O Beocenter 7007 - Dali Mentor B : Pioneer PL 530 - Rega Fono - Technics RS TR 212 - Rega Elicit-R - Monitor Audio Silver 2 - musikk-freak og platejunkie.

 8. #8
  Hifi Freak Erland's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2003
  Innlegg
  3,238
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Min far er musikkinteressert (audiofil er å trekke det alt for langt) og hadde OK anlegg. Platesamlingen ikke bugnende, men en del interessant vinyl var det da i hyllene. Det ble byttet litt rundt på utstyr, og vi hadde bla forskjellig BO. Technics etc innom huset.
  Lyden var bra nok til at det fenget interessen hos meg allerede som 10-12 åring.

  Når jeg begynte på videregående, kom jeg i klasse med en som var et par år eldre og hadde kjøpt noe brukt utstyr som jeg ble med for å høre;

  En Transcriptor vinylrigg med SME arm, Dynaco rør pre, en 2 x 150 W Marantz transistor sak (den med de svære blå vu-metrene) og JBL L100 monitorer.

  Jeg husker ennå vi spilte den første plata av "Box of Frogs" m bla Jeff Beck. (jeg leter fortsatt etter den utgivelsen).

  Lyden fra denne komboen var aldelses rå! I alle fall ut fra de parametre jeg da hadde. Uansett ble jeg vel der og da audiofil for alltid!

  Å "verve" individer til hobbyen, er forsåvidt en interessant utfordring. Teknikk eller musikk i hvilken rekkefølge er vel likegyldig. Men hva er vi ute etter? Verve potensielle kunder til hifibransjen, eller "medsammensvorne" til hobbyen?

  Stadig har jeg folk (utenfor hobbyen) på besøk som fatter interessen. De får holde på å finne sin favorittmusikk og blir sittende foran anlegget med et stort glis.
  Som regel ender det med at de får et litt sørgmodig uttrykk, og konkulderer med at: "et annlegg som dette hadde aldri kona latt med sette inn i huset".
  Men et par kompiser har da endt opp med å kjøpe seg riktig så gromme oppsett, å til og med kommet med utstyr som vi har tweaket litt.

  Jeg tror ikke man kan skape audiofile. Man kan bare vekke en latent interesse!

  Kompisen med anlegget som vekket min, har fortsatt det nevnte utstyret. Desverre er det blitt pakket ned til fordel noe med mer WAF
  Member of NBPM

 9. #9
  Hifi Freak xerxes's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2005
  Sted
  Holmestrand
  Innlegg
  5,091
  Tagget i
  1 Innlegg

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Da jeg begynte på gymnaset i 1974 måtte jeg på hybel. Med på lasset hadde jeg stolt familiens radio/kassetspiller, type reise. Dette var før Ghettoblastere og slikt, og spilte som det senre skulle vise seg ikke riktig så fett som jeg trodde. Naboen stilte med Philips 212 Electronic, Tandberg TA300 og Seas type 30. Han kikket skrått på Sanyoen, og gadd ikke en gang snøfte. Etter en gjennomspilling av ELPs Brain Salad Surgery hos naboen gikk jeg inn i en dyp psykose. Etter kort tid var imidlertidig depresonen snudd til optimisme. Beogram 1900, Rotel RA812 og AKG 140 fylte hodet med vellyd, og naboen var brått blitt bitter og innesluttet. Bedre ble det ikke da jeg gjorde om mine 8 kvm til snekkerverksted, og bygde meg 2 horn på rundt 100 l/stk. Disse ble ble bestykket med hva annet enn Coral Beta-8 som omtalt ovenfor. Sinnsykt lettdrevne, og leverte et urimelig lydtrykk. Siden den gang har det blitt lest utallige HiFi-blader, og siklet på mye fint utstyr. Aktiv Hifi har ligget litt brakk i ca 20 år (les barneperiode) men nå er vi i gang igjen, selv om jeg nok må innrømme at musikk i dag er viktigere enn utstyr.

  Ser at flere her har vært i kontakt med Coral, Nikko og Dynaco. Disse ble solgt av Audioscan i Osterhausgata fra rundt 1975 eller der omkring. Tror at profilen og måten de drev på gav mange interesse for lyd. Der var det lite snobberi, og en hyggelig og vennlig tone når guttunger fra grisgrendte strøk hadde stukket fingeren gjennom alu-membranet i diskanthornet på en Gamma Monitor.
  Proac Studio 148S | Music Angel/SAT Amplifix | Vincent CD-S1.1 | Cambridge DACmagic | Pro-Ject Debut
  Rogers LS3/5a | Xindak 6950 | miniDSP 2x4 HD | iMac
  Strømmemiljø | ROon Core Kit | Spotify | Tidal
  Ledninger: Ja... og stolt av det...

 10. #10
  Hifi Freak HoJ's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2006
  Sted
  Stavanger
  Innlegg
  5,101
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Begynte med første annlegg som jeg kjøpte, bit for bit, først forsterker NEC ett eller annet, en fryktlig sansui spiller(tro jeg det var, lever ennå..) Og noen små jamo høyttalere.. Dette var når jeg var 16 år. Så ble det etterhvert ny forsterker Nad.. etter det har det bare ballet seg på..

  Men har alltid likt lyd, både jobbet som tekninker og spiller en del instrumenter.
  Talk Electronics Tornado 3.1; Musical Innovation MI15 Light; REL Stampede;
  Magnepan MG12; Audio gd nfb-2.32 DAC; Squeezebox; i5/Gustard u12
  Vinylsnurrer: Luxman PD272/M97xE/MyGroov; Van Damme høyttaler/signalkabler; Mhzs strømkabler

  Yamaha RX-V371; System Audio 1530; Dali SC-7; Wharfedale Diamond 220;
  Peerless xl 12 DS.4.0; Sony bdp-s6500; Samsung ue55nu8005

 11. #11
  Æresmedlem tkr's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2007
  Sted
  Nede i fjæresteinene
  Innlegg
  15,766
  Tagget i
  2 Innlegg

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Musikkinteressert har jeg vært så langt tilbake som jeg kan huske. Hifi- interessen kom hjemme hos knutn her på HFS.
  Jeg ble kjent med knutn i 1970, og da hadde han eget hifihus i hagen hjemme hos seg i Porsgrunn. Mora til knutn hadde hatt hjemmekontor der, og knutn flyttet anlegget og musikken sin inn dit. Han hadde den tøffeste platespilleren og de største høyttalerne jeg hadde sett frem til da.
  Siden har jeg tatt ham igjen i høyttalerstørrelse.
  mvh
  If you want to make God laugh, just tell Him that you have made plans
  Musikkserver - Mac Mini - Metric Halo ULN 8 - 2 x CJ Premier 350 SA - Overkill Encore- Tannoy ST 100
  Verdier la Platine - SME V/ London Decca Reference - FR 64 S/Kondo Audio Note Io II -SAEC WE 308L/ Koetsu Coralstone- Soundsmith DL103 Gold - Manley Steelhead ....Apogee Big Ben digitalklokke. Strømførende kabler

 12. #12
  Roysen
  Guest

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Jeg kan skrive under på at hos tkr er ikke størrelsen noe problem

  Mvh
  Roysen

 13. #13
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Aug 2007
  Innlegg
  104
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  over 200 views men bare 10 som har sagt noe om hvordan interessen oppsto. Her er det potensiale for flere poster! =)
  http://www.youtube.com/watch?v=mwzroFrtwSM

 14. #14
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Jun 2007
  Innlegg
  862
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Jeg hadde flere kamerater som var interessert i samt hadde gode stereoanlegg (synes jeg da den gangen), men det smittet ikke over på meg og jeg så ikke poenget med det hele og synes det var bortkastet. Misunnet dem jo ja, men følte ikke at det var noe jeg ville ha selv... Men det var helt til jeg fikk oppleve ett par IMF-høytalere og akkurat det gjorde inntrykk...

  Etter den opplevelsen ble jeg en drømmer, en drømmer som drømte om IMF... Det skulle sågar gå mange år før jeg skaffet meg ett par selv, ikkke vanlig med internett på den tiden og det var vesentlig vanskeligere å finne ett par enn hva det er i dag, i mellomtiden dempet jeg abstinensene med andre merker og prøvde å få det beste jeg kunne ut av alt mens jeg hele tiden gikk og ventet på og drømte om mine første IMF'er.

  Siden den gang har jeg vanket i HiFi butikker sant vært opptatt av nettopp HiFi, hatt mange fine opplevelser...

  Husker i min HiFi barndom i starten av 90-årene, en som påstod at platespillere spilte bedre enn CD-spillere... Skal ikke si hva jeg tenkte om han, at han var dum som kunne si noe slikt kanskje, for selvfølgelig låt CD-spillerene best og var knusende overlegen platespilleren. Han måtte være idiot som påstod annet, tenkte jeg...

  Vell, opp gjennom årene har jeg blitt overbevist selv også og nå er det jeg som er idioten som kan tale varmt for forhistoriske teknikker som vinyl og rør (tross jeg er digital og transistor-menneske selv av praktiske grunner).

  Poenget er, jeg tror rekruteringen for mange har handlet om ett møte med produkter som har gjort såpass inntrykk at man er blitt nysgjerrig på dem og søker info om dem samt begynner å drømme... Hva gjelder videre rekrutering så er det hele opp til oss, er vi som føder og påvirker neste genrasjons hifi-interesserte og det ved at anleggene våre gir inntrykk på andre...

  Så får du besøk og en er mer nysgjerrig enn en annen og spør og graver litt etter info, ja da er en spire kanskje i ferd med å vokse. Tror bare de som spør og søker litt info og viser interesse er dem som kan bli HiFi-entusiaster...
  Høyttalere: IMF Electronics Reference Standard Professional Monitor Mk.IV (Improved)
  Forsterker: Rotel RC-1572 / Rotel RB-1090
  Platespiller: Sony PS-11
  Digital Kilde: Marantz UD-7007 & Marantz NA-6005 & Squeezebox Touch

 15. #15
  Æresmedlem rolfozzy's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2005
  Innlegg
  15,134
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Først kom musikken, så kom lyden.
  Har vel egentlig samla mer på musikk enn lyd. Men det er nå greit å få framført musikken jeg liker på den i mine ører beste måten da. Og det har jeg prøvd på i mange år nå. Har aldri gått bananas blant de dyreste komponentene. Og det har gjerne vært sånn at det jeg til enhver tid har, har vært det beste jeg har hatt. Husker vel kanskje ikke helt hva som var det første jeg hadde som jeg kunne si: "Nå har jeg brukbar lyd" Er noen år siden det nå. Det var ihvertfall Stones og Dylan som stadig snurra på de forskjellige platespillerne jeg har hatt, og det er det jaggu enda.

 16. #16
  OivindJ
  Guest

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Sitat Sitat fra Jebus
  Vi kan jo begynne med å fortelle hvordan interessen oppsto?
  Kanskje vi burde la folk få høre på listepop på neste hifi-messe uten å: ...

 17. #17
  BjornE
  Guest

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Begynte på 60 tallet! Hadde en Phillips platespiller med forsterker og løs høyttaler i lokket. En kompis og meg fant ut at det på pickup'en, sølvfarget ca 3 cm lang sak med stift som kunne snues for 33/78 plater, hadde uttak for tre ledere. To av disse var loddet sammen! Vi klippte av loddingen, la på en leder utenpå armen og koblet til et Tandberg radiomonster, type stort stuemøbel med platespiller og alt. Etter en stund skjønte vi at skjermen måtte kobles også - da fikk vi stereo lyd! Vi hadde kun en plate som hadde stereo label og det var "Will the circle be unbroken". Har senere skaffet platen igjen og må innrømme at den stadig gir gode vibber.

  Ellers er Beta 8 og hornkasser et stadium, Phillips 2*10w med 10% forvrengning, Lenco L75, Tandberg; 3000X, 10XD, TR1000, TCD310, B&O etc. tilbakelagte stadium.

  Kjører nå vinyl og PC basert avspilling med moderne forsterkere og ht, men har alltid hatt musikk i sentrum, har ca. 60.000 låter på harddisker og CD. Fin hobby, høy gadget faktor og utrolig mye humbug etter min mening. Har like mye glede av min foto hobby, som er en bransje om jeg oppfatter som betydelig mer seriøs mhp. humbug men også god gadget faktor.

 18. #18
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Oct 2006
  Sted
  Grenland
  Innlegg
  1,326
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Det startet på Busk Lydstudio i Porsgrunn i 1984;
  NAD 3020, JBL l15, Technics platespiller........
  Avvik fra mange andre som måtte ha cerwin vega og yamaha fra Strandberg......

  Hadde faktisk dette helt til 1999!

  Andre prioriteringer gjorde at stereo måtte vike inntil ifjor, og da var det ordentlig igang!
  Jm370f, AmAudio AM-reference A60X Excellence, Metrum Pavane, Metrum Ambre, North Star, Rega P9, Tchernov Cables, MIT Oracle MAX, Fusionaudio, SR Powercell mk3, SR Tranquility base, VTL 450
  Til salgs
  Elac Discovery, Audiohorizon pre og dac, Eggleston Rosa

 19. #19
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Aug 2005
  Sted
  Stockholm
  Innlegg
  2,229
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Hehe, artig tråd! I 1986, da jeg var 12 år, fikk jeg en Ferguson lang og flat forsterker, en stor svart NEC kassettspiller som man dytta kassetten inn en luke så den lå vannrett under avspilling, samt noen norske Frigo høyttalere med Seas elementer av onkelen min. Detta spilte råbra husker jeg at jeg syns da.. Litt seinere ble forsterkeren ødelagt av klåfingra hender, og inn kom en lang og flat ITT forsterker arva av fattern. Etterhvert ble en kamerat av meg interessert i hifi, og i 1991 fant han ut at han måtte bytte ut sin Denon PMA-1060. Han måtte ha seg noe bedre. Da var ikke jeg sein med å slå kloa i den, siden jeg tross alt syntes anlegget hans spilte bra..! Fikk den for halv pris. Så fant jeg et gammelt par høyttalerkabinetter, og satt inn noen dårlige 12" og lagde suber, og trodde jeg hadde verdens kuleste lyd.. Da jeg var blitt 18 skjønte jeg imidlertid at det faktisk fantes kulere anlegg enn mitt, solgte den hypertrimma mopeden min, en gul Suzuki 50 X, og kjøpte meg noen Dali 109. Fra den dagen har jeg vært fullstendig solgt.. Og det er 15 år siden, og jeg har like dilla....
  Mac Mini / Roon | Allo USBRIDGE Signature / DigiOne Signature streamer med Allo Shanti LPS / DietPi | Wadia di122 med SBooster BOTW MK II | Hegel H300 | Elac 247.2 | Elac Sub 2050 | Silver Audio SPDIF | Nordost Heimdall 2 SPDIF | Nordost Heimdall 2 USB | Ansuz Signalz X xlr | Nordost Frey ht kabler | FAT LMC, Jorma og Nordost Red Dawn nettkabler

 20. #20
  theStig
  Guest

  Bitt av Basillen, når/hvordan skjedde det?

  Det startet med musikken selvsagt. Jeg satt på gulvet foran familiens store Philips radiokabinett og spilte 78-plater med Count Basie og Glenn Miller lenge før jeg begynte på skolen. Det staret nok der. Det var himla interessant med lyden også, og ikke minst - hva som var INNI platespilleren og radiokabinettet.

  Det første skikkelige hifi systemet mitt besto av Technics platespiller og receiver med Radionette 12S 2-veis høyttalere. Det låt fantastisk.....

Side 1 av 3 123 SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed