Defekt Musical Fidelity Trivista SACD-spiller - hvor be om service?

AndersL

Medlem
Ble medlem
27.04.2002
Innlegg
13
Antall liker
0
I går tok min kjære Musical Fidelity Trivista SACD kvelden litt tidlig. Om formiddagen rett og slett, rundt 10-tiden. Høyre kanal nekter å gi lyd fra seg. Spilleren drar seg opp mot fem år, men likevel ville jeg vel ikke trodd at en utgang skulle takke for seg?

Noen som vet hvor man kan henvende seg for service, trøst og kjærlighet?

mvh,
AndersL
 

Samleren

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.12.2004
Innlegg
630
Antall liker
26
Sted
Bergen
Sansynligvis ett av microrørene som har tatt kvelden. Kan vel stemme med levetid 40.000 - 50.000 timer om du har spilleren på alltid. Må loddes av og på og ikke noen jobb for amatører.
 

AndersL

Medlem
Ble medlem
27.04.2002
Innlegg
13
Antall liker
0
Hm, snakka med Vidar hos audioaktøren nå, han anbefalte å ringe Malmin på Hokksund. Det er litt langt unna synes jeg, og jeg har litt dårlig erfaring med ham, så sjekker litt rundt her jeg bor (Fredrikstad). Om det er et av rørene som er gått høres det trist (dyrt) ut!.. kanskje det lønner seg å bytte begge kanaler på en gang..? Da er det vel ikke lenge til den andre kanalen går heller.. Svarte. Takke seg til solid state?!

*Sjekker bruktbørsen*

mvh,
AndersL
 

Audiomix

Bransjeaktør
Ble medlem
05.07.2004
Innlegg
13.108
Antall liker
4.965
Sted
Kongsberg
Torget vurderinger
28
Rør av NUVISTOR typen er litt eksklusivt for å si det mildt. MOTRON er vel den eneste med et utvalg av disse på lager. Tror faktisk han har de som finnes. De tilfeller jeg har sett har disse rørene vært montert i sokkel. Lite hensiktsmessig å lodde de direkte.
(Jeg har et askebeger fullt selv :))
 
Topp Bunn