Musical Fidelity cd spillere

T

Thomas1

Gjest

A 3.5


A5

Er det noen der ute som kan fortelle meg litt om disse 2?
Jeg vet det skiller litt i pris, men begge er like interessante. Regner selvfølgelig at A5 er mange hakk vassere siden MF påster at det er verdens beste cd spiller ::)

Har dratt frem anlegget fra skapet (bokstavelig talt) og er nå klar for å kunne oppgradere.

Skal brukes på Dali Mentor 2 i første omgang, så en anemisk spiller uten sjel og evne til å underholde har jeg ikke lyst på.

Noen med erfaringer?
 

Dumbo

Hi-Fi interessert
Ble medlem
15.09.2006
Innlegg
81
Antall liker
18
Torget vurderinger
3
Jeg har selv hatt A5 i snart et par år og er veldig fornøyd. Synes den spiller både luftig og detaljert. Har tidligere hatt et par Arcam-spillere (bl.a. CD192), og i mine ører er MF langt bedre. Anbefales fra min side.

På samme måte som deg vurderer også jeg oppgradering. Har Accuphase forsterker, og vurderer en tilhørende CD-spiller. Men jeg er fortsatt litt usikker på om det er verdt å bytte ut A5'en. Men muligens dukker den opp på bruktbørsen om en liten stund :)
 

Cundis

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.08.2005
Innlegg
2.753
Antall liker
487
Sted
Stockholm
Åhh, en av de tøffeste spillerne jeg veit om av utseende.. Også har den vel nu-vista rør som varer 100000 timer eller noe sånt noe..? ;D
 
T

Thomas1

Gjest
Jeg er egentlig bare svanger med ideen om en spiller, og skal vel egentlig ikke kjøpe før messa i Horten. Derfor kommer jeg til å sjekke markedet for spillere mellom 15 og 25 tusen. Regner med å kunne gjøre en god handel på Hortenmessa. Har lest litt om konstruktøren bak MF og han virker som en som har en del smarte tanker rundt pris/ytelse.

Hva slags "klang" eller "egenlyd" har disse spillerene?
 

KapteinUfattelig

Overivrig entusiast
Ble medlem
29.01.2005
Innlegg
501
Antall liker
146
Torget vurderinger
4
Et lite sidesteg, om du tillater, Thomas1 ::) :

Noen som vet hvordan Musical Fidelity X-DACv3 settet som ligger på bruktbørsen låter? Har det tilsvarende lydsignatur som de to nevnte spillerne i tråden her? Jeg sitter på et Teac VRDS20-drivverk og pønsker på dac-oppgradering...
 

Stavros

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
19.05.2002
Innlegg
149
Antall liker
21
Kaptein;

DAC'en - ikke minst med PSU'en, fikk god kritikk i flere blekker, bl. a HiFi-News, for en ca tre år siden, og skulle holde greit mål ennå. Rør-bufferen X-10V3 er en sak for seg. Også den fikk god kritikk en rekke steder, og er anvendelig flere seder i signalkjeden enn bare mellom DAC og drivverk (jeg eier en slik). Med et så pass bra drivverk som du har, er dette samlet en mer enn brukbar - og rimelig - oppgradering, vil jegt tro. Audioart har for øvrig tilbud på de samme komponentene til samlet pris 12 000,-.

mvh
 

hansa_bergen

Medlem
Ble medlem
07.05.2006
Innlegg
5
Antall liker
0
har selv A5 den er meget oppløst og detaljert og har en fin bass, har testet en del cd spillere og denne falt jeg for den kan trykkt anbefales den er vert hver krone selv om det er snakk om 23 000.-
 
T

Thomas1

Gjest
Takker for svar. Regner med å se denne og kanskje noen andre jeg har på tapeten på Hortenmessa.
 
Topp Bunn