Ny Dynabel høyttaler?

Nakandulurena

Fersking
Ble medlem
13.04.2004
Innlegg
4
Antall liker
0
Torget vurderinger
7
Jeg var innom Eltek en tur i forrige uke og spurte en selger der om det var noe hold i ryktene om at de snart kom med en ny gulvstående høyttaler. Han bekreftet at det snart kom en høyttaler som ville ligge på ca. 11.000,- i pris. Han tilføyde også at høyttaleren ville ha elementer som lignet de i Helicon-serien til Dali.
Jeg synes dette hørtes interessant ut, og lurte på om noen visste noe mer om denne høyttaleren, og om noen evt. hadde sett/hørt en prototype?

Marius
 

Stein_C

Medlem
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
18
Antall liker
0
Torget vurderinger
1
Hei,

Jeg har hatt en kort lytt på høyttaleren du beskriver tror jeg.

Det er en relativt liten gulvstående bassreflekshøyttaler med 2 stk bass/mellomtoner og en ringradiator. Alle elementene er fra Peerless sin 'vline' (tidligere Vifa). Veit ikke om den er 2-veis, 3-veis eller 2.5-veis. Diskanten er en ringradiator.

mens bassmellomtonen er av trefibermembran og ser slik ut:

Du kan lese mer om elementene her: http://www.tymphany.com/products_Peerless_vline.html

Jeg vite at det også vil komme en stativhøyttaler og en senterkanal i samme serie.

Jeg ble imponert over lyden fra høyttaleren i den korte stunden jeg hørte på den. Den var dynamisk med engasjerende spillestil. En typisk allrounder kanskje?? Jeg har ikke sans for rommet på ELTEK som et lytterom så jeg anbefaler å få låne med deg høyttaleren hjem.

Anbefaler at du tar en telefon til ELTEK. De er jo alltid hyggelige og svarer sikkert på alle spørsmål. Bedre informasjon enn rett fra konstruktøren Frode Steen kan du vel ikke få??

Mvh
Stein C
 
Topp Bunn