Kinesisk Hifi utstyr

mdf

Medlem
Ble medlem
12.12.2004
Innlegg
6
Antall liker
0
Jeg har gjort noen virkelige hyggelige oppdagelser når det gjelder nye hifi høytalere. Jeg var hos Vidar Sonesen / Audiart i julen for å se på div hifi utstyr... Er bestandig søkende på nye ting...

For første gang i mitt liv fikk jeg høre hi end kina høytalere. Til min store overaskelse er dette noe av det beste jeg har hørt i forhold til pris. For å ikke snakke om utførelsen og finish. Dette er det råeste...
Kina har virkelig lært...

Er den noen andre som har hørt dette og har noen erfaringer med dette?
 

leifa

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
24.06.2005
Innlegg
181
Antall liker
0
Utstyr fra Kina bygges vel for det meste på spesifikasjoner fra vestlige firmaer. Slik har det jo vært i alle år. NAD for eksempel er/var vel et engelsk firma som fikk et eller annet elektronikkfirma i Japan til å produsere disse stygge kabinettene med innmaten, litt senere fikk man et bedre tilbud fra en produsent i et annet asiatisk land, og så flyttet man produksjonen dit.
Nå er det Kina som gjelder....
 

jetman

Overivrig entusiast
Ble medlem
20.12.2005
Innlegg
873
Antall liker
0
Var det de største CAV høyttalerne du hørte? Min erfaring med kinesisk hifi er utlukkende positiv. Har ikke hørt noen høyttalere men ulike cd spillere og forsterkere. At kinserne "kommer" er det ingen tvil om.
 

Sharpeye

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
03.10.2005
Innlegg
289
Antall liker
3
Var innom Duet-Audio (www.duet.no) rett før jul. Der var det Kinesisk high-end. Ble mektig imponert over pris, kvalitet og prestanda. På både elektronikk og høyttalere. Kommer til å kjøpe CD spilleren etterhvert.

Men det er mye annet bra kinesisk også vet jeg.
 
Topp Bunn