Resultater 1 til 7 av 7
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem Roger Waters's Avatar
  Ble medlem
  May 2008
  Innlegg
  31
  Tagget i
  0 Innlegg

  Moet Audio - Service vokser ikke på trær

  Vi fyrer løs

  Moet er vel en fin fransk champagne eller? Her her snakker vi om en skikkelig Hi-Fi aktør/importør som jeg ikke kan få rost nok oppi skyene!

  Jeg har dealet litt frem og tilbake med disse karene og må bare si at denne servicen vokser ikke på trær. Dette må være det beste og mest seriøse jeg har vært bort noengang, om dere skal ha Roksan eller noe annet fett så ikke nøl med å ta kontakt med disse gutta. Her blir du virkelig tatt vare på, her blir du backet opp på en helt unik måte jeg aldri har blitt før.


  The case goes on.....

  Det hele startet med et par mailer at jeg ønsket meg en Roksan Kandy K3 forsterker, de svarte fort og kom kjapt frem til en deal som jeg ble utrolig fornøyd med. Dagene gikk så plutselig hadde jeg en ny forsterker i posten, men gleden ble kortvarig pga denne hadde enten fått seg en smell i posten som resulterte med trafostøy. Desverre kan ting skje og jeg tok kontakt med Terje på Moet om saken, vi feilsøkte over telefon og fant ut at produktet hadde en feil men saken ble løst på en utrolig hyggelig måte. De hadde ikke hatt noen tilfeller av dette før men de gjorde absolutt alt i sin makt for å hjelpe meg ut av dette.

  Støy er veldig irriterende så jeg ble litt skuffet denne dagen, satt der med den gleden som endte opp til skuffelse på få sekunder. Etter en samtale med Terje/Moet så kom vi frem til at de sender meg en ny forsterker uten å nøle. De dekker frakt/retur så dette er bare helt fantastisk. Dette gikk såpass fort så nå sitter jeg her med forsterkern og spiller musikk, uten støy og bare pure music all the way. Kan det bli noe bedre?

  Jeg vil med dette takke Terje og Tom nok engang for en absolutt nydelig handel, disse guttene holder hva dem lover. Kan ikke takke dere nok, håper at en liten hilsen fra meg her vil glede dere.

  Håper vi møtes på Horten Messen.
  Dali Oberon 7 - Roksan Kandy K3 - Marantz CD6006 - Bluesound Node 2i- Samsung UBD-K8500 - Samsung QE65Q8DN - AppleTV 4 - QED - Supra - Van Den Hul Cables

 2. #2
  Hifi-entusiast HeyHo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2016
  Innlegg
  366
  Tagget i
  0 Innlegg
  Kan bare bekrefte alt det første taler skriver om Moet Audio,her får du kunde vennlighet og sevice til fingerspissene.
  Sendte en mail med spørsmål om rørforsterker og ikke mange dagene senere hadde jeg en på hjemlån,fikk god tid til å teste ut produktet.
  Nå er en særdeles hyggelig handel i boks og en flott Dared Saturn Signatur er i mitt eie
  Takk for handelen Terje og Tom
  Mvh

 3. #3
  Hifi Freak Holmium's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Innlegg
  3,138
  Tagget i
  0 Innlegg
  Enig, særdeles hyggelige karer.
  Sakser litt fra Kudostråden:
  "Forhander
  Særdeles hyggelig forhandler Moet Audio, der det var Terje jeg hadde kontakt med.
  Meget hyggelig mann som fulgte opp leveransen og meg underveis. Opplever ham som oppriktig interessert i dette og at han virkelig er opptatt av kunders, og potensielle kunders, faktiske behov. Opptatt av at kundene skal være fornøyd og at det er en god dialog før, under og etter kjøp. Jeg ville ikke ha noen betenkeligheter med å handle hos Moet Audio, tvert imot. Terningkast 6."

 4. #4
  Æresmedlem motoren's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2007
  Sted
  Flekkefjord
  Innlegg
  12,337
  Tagget i
  16 Innlegg
  Torget
  1
  Flott når det går den veien, ikke alle plasser du for den servicen

  mvh
  JMLab Electra 920.1<br />Audio Research LS 3 pre<br />Monarchy Audio NM 24 tube DAC<br />Denon DCD 1650AR<br />biamper med Pass F5 Power amp/Hypex UCD 180<br //Clearaudio Concept/TT5 tagentialarm /Mcru power supply/LM Audio LP33 Tube riaa/ Audio Technica 33EV <br /Tributaries serie 8 speaker cables>/Audioquest K2 Ht cables<br />In.Akustik Reference digital<br />In-Akustik Reference ic<br />Marantz DV 8003 Multispiller/ Nos Mullard

 5. #5
  Hifi Freak tno's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2010
  Sted
  Sandnes
  Innlegg
  2,135
  Tagget i
  0 Innlegg
  Har også utelukkende positive erfaringer med Moet Audio både hva gjelder service, kunnskap og produkter. De stiller velvillig sine demoprodukter til disposisjon for uforpliktende hjemlån, noe som er helt uvurderlig etter min mening.

 6. #6
  Hifi Freak cbarth1's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2012
  Sted
  Arendal
  Innlegg
  1,406
  Tagget i
  1 Innlegg
  Ja Moet får min største anbefaling, super service og oppfølging! Blir nok ikke min siste handel fra den kanten.
  Roksan Blak CD
  Roksan Blak Amp
  Roksan TR5 S2

 7. #7
  Helt fersk
  Ble medlem
  Mar 2014
  Sted
  Byåsen
  Innlegg
  6
  Tagget i
  0 Innlegg
  Vil hive meg på denne og bekrefte at Moet har super service. Har etterhvert handlet mye Roksan derfra og nå sist et par Kudos X2. Utmerket service og vilje til å få det til, enten jeg har endt opp med å kjøpe eller returnere fordi det ikke fallt i smak hjemme. Mange butikker (i alle bransjer) har noe å lære her.

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed