Stereo+ nr. 7-2016 er her

R.E.S.

Hi-Fi freak
Ble medlem
31.05.2006
Innlegg
5.964
Antall liker
6.047
Torget vurderinger
32
Å besøke Vermin har stått på ønskelista mi i årevis. Nå hadde jeg endelig muligheten, og jeg ble definitivt ikke skuffa.

Roy
 

R.E.S.

Hi-Fi freak
Ble medlem
31.05.2006
Innlegg
5.964
Antall liker
6.047
Torget vurderinger
32
Ja, vi var jo 80 prosent på plass. Kun kona hadde gyldig fravær.

Roy
 

Stereo+Tom

Utgiver Stereo+
Ble medlem
15.08.2015
Innlegg
154
Antall liker
803
Sted
Oslo
Stereo+ på mobile enheter
For de som foretrekker å lese Stereo+ på mobile enheter kan vi anbefale appen Joomag.

iOS: http://apple.co/2cfuObN

Android: http://goo.gl/rzZ1At

Etter at appen er installert, så gå til "Explore", trykk på forstørrelsesglasset og søk etter Stereo+. Da kommer alle utgavene opp. Klikk på den utgaven du vil lese. Deretter kan du lagre den utgaven til din egen samling i appen.
 

HCS

En vanlig fyr fra bygda..
Ble medlem
22.02.2007
Innlegg
26.719
Antall liker
32.599
Sted
Nesten Gjøvik..
Torget vurderinger
28
Takk for nok et godt skrevet blad av dyktige folk. Bedre var uten tvil Vermin og hans utstyr. Resten er rett og slett ikke så interessant. For meg. At alt får topp score gjør det temmelig intetsigende. Intetsigende fordi jeg ikke aner hvor bra "bra" virkelig er.. Men Stereo + skal ha for forsøk på å forklare. EISA awards? I do not give a fuck.. Og det hele virker en smule pretensiøst at en organisasjon av en slik karakter skal bedømme hva som er god lyd basert på salg av annonse kroner, reklame og hva andre lands journalister mener...

Når forrige nummer kom etterlyste jeg journalistikk som skulle gå bransjen nærmere i næringen. Slik bladet gjorde med Sveinung og hans MX produkter. Helt rettmessig. Dessverre ser den historien ut til å være det den var, et scoop for å få bladet i gang.

Spørsmålet ble ignorert i forrige tråd. Og blir det sikkert nå. Det bare bekrefter at evnen og lysten til å belyse gode, men og sider ved bransjen som ikke vil belyses,ikke er tilstede.

Så dessverre Stereo+, kredibilitet ifht å dekke alle sider ved bransjen har dere ikke. EISA eller ei!
 
Topp Bunn