Resultater 1 til 6 av 6
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak Eirik84's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2011
  Innlegg
  2,337
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  2

  Lyspære Ros til HiFi Klubben Drammen!

  Etter å ha lest mye negative omtale av hifibutikker vil jeg benytte sjansen til å kort fortelle om en kundeservice utenom det vanlige!

  Min mor kjøpte et anlegg hos HiFi Klubben Drammen sommeren 2015 bestående av en NAD C326 forsterker og Argon 6344FS høyttalere.
  Etter noen måneder begynte forsterkeren å brått slå seg av/gå i protect og man måtte da dra ut strømkabel for å få den på igjen.
  Nye høyttalerkabler ble testet uten at dette gjorde noen forskjell. Feilen oppstod nesten daglig, og i februar 2016 tok vi med forsterkeren til butikken. Vi ble da møtt av god forståelse for problemet og at det ikke skulle være slik, og fikk med oss en ny forsterker hjem!

  Etter at den nye var i bruk i ca en måned begynte forsterkeren å lage støy/sus i høyttalerne som kom og gikk. Noen ganger varte det i timesvis, andre ganger kunne det være bra en lang stund. Sendte en mail til butikken om problemet denne uken og fikk beskjed vi skulle komme innom med forsterkeren. Vi ble også denne gangen møtt med god forståelse, og også denne gangen fikk vi en ny forsterker med oss uten at den måtte leveres inn for testing!

  Har aldri opplevd maken til kundeservice, så synes det er på sine plass å rose HiFi Klubben sin butikk i Drammen!
  Andre elektronikk-produkter jeg har kjøpt fra Elkjøp/Lefdal/Expert må alltid sendes inn og du må være uten produktet i ukesvis mens de prøver å bekrefte problemet.

  Butikken har mine varmeste anbefalinger - Takk!
  Bowers&Wilkins | Denon | Hegel | Van den Hul | Furutech | Neotech

 2. #2
  Overivrig entusiast BritFi's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2012
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  1,141
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  HiFi Klubben er virkelig bra på kundeservice. Fikk selv ny Blu Ray spiller i fjor etter at NAD'n gikk NADA.

  Så er det utrolig greit med åpent kjøp. Leverte tilbake et sett Sonos Play 5, da jeg ikke fikk til sync av lyd fra TV og film.
  Ingen sure miner.

  Dette gjaldt Marcus Thranes gate, i eget nabolag Oslo. Thumbs up!
  Naim UnitiQute som permanent HUB og streamer, coax til Gato Audio CDD-1 som DAC, forsterkes av Gato Audio AMP-150 integrert.
  Lyd formidles i disse dager av Neat Iota Alpha, kabler er Supra Ply 3.4s.

  Simaudio Moon Neo 240i og Linn Majik 109 som anlegg 2.
  HeadFi: Sennheiser Momentum og Nitro X by Supra «On the move».
  Bilde: Samsung 8005 65". Film: Denon 1713 UD Blu Ray spiller, og Netflix + HBO.

 3. #3
  Hifi Freak Auditor's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Innlegg
  8,000
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  Noe ligger bak Klubbens gamle slagord: Rack? Nei, takk! En av mine tidlige "mentorer" jobba i Tromsø- på avd i byen. FOR en måte å tenke lyd den mannen hadde! Den beste nå for tida er utvilsomt Trondheimsbutikken!! Oslo er gode, de også, men den beste avdelinga til HFK er imo TRONDHEIM! ALDRI opplevd negativt derfra..det gjorde jeg forresten ikke fra Tromsø heller da crewet der besto av Dag, Ulf og Harald (Tidlig 90s) ..En stor takk til dere, gutter. Klubben er generelt gode på å "skjære gjennom problemenes blemmer", og jeg har lært mye på de siste 30+ år. Svært mye, faktisk..
  Siste redigert av Auditor; 29.04.2016 kl. 12:30.
  Music has healing power. It has the ability to take people out of themselves for a few hours.. Elton John

 4. #4
  Hifi-entusiast tony.loktu's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2006
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  190
  Tagget i
  0 Innlegg
  Her kan jeg fortelle litt anderledes historie:

  Da jeg bodde i Bodø for 5-6 år siden (og 10 år bakover) så var det ingen jeg kjente som ville gå innom HifiKlubben en gang, og det pgs dårlige holdinger og elendig service. Så alle jeg kjente handlet hos Soundgarden, for han som drev den var Hifikubbens rake motsettning. Blandt de jeg kjenner, og meg selv, så ble det brukt 2-400.000kr på 2-3 år og det må jo være surt for Hifiklubben å tape.

  Etter å ha flyttet til Trheim, aka bartebyen, igjen så har jeg nesten ikke vært innom Soundgarden pga samme problemer som Hifiklubben i Bodø hadde, uten at det har resultert i at jeg trekker til Hifiklubben i Trheim heller. Men penger på lyd har jeg likevel fått brukt
  /Tony
  Sonus faber Olympica 2 - System Audio Exact - Sonus faber Concerto - REL S3 - Bladelius Thor Mk3 Novitas - biampet med - Bladelius Balder Mk2 - Bladelius Balder Mk1 - Primare A30.5 - Marantz AV7702 - Hegel CDP2A MK2 - Van den Hul CS122 med WBT - Nordost Baldur RCA - ISOTEK minisub 2 - Rega Planar 3 m/ Ortofon 2M Black - Rega Aria - Rega TT Neo PSU

 5. #5
  Hifi-entusiast Singh's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2006
  Innlegg
  413
  Tagget i
  0 Innlegg
  Kan istemme fra denne kanten her også, har levert flere produkter på serviceder enten de er kjøpt der eller ikke. Fantastisk service, sist jeg hadde en forsterker på service så fikk jeg låne en av topp modellene av surroundforsterkere i ett par måneder uten kostnader av noe slag. Har heller ikke hatt problemer med Oslo avdelingen heller. Noe strekker seg lengre og de holde vi på.

 6. #6
  Hifi-entusiast joneinar's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2015
  Innlegg
  247
  Tagget i
  0 Innlegg
  HiFi-klubben Drammen har vært min trofaste dealer, helt siden jeg bytta ut "komf" anlegget. Alltid blide og hjelpsomme folk der.

  Er nesten litt for morro å dra dit
  ​'Music is what l'm living for' - Dj Bobo

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed