Ros til HiFi Klubben Drammen!

Eirik84

Hi-Fi freak
Ble medlem
01.06.2011
Innlegg
5.562
Antall liker
7.513
Sted
Drammen
Torget vurderinger
13
Etter å ha lest mye negative omtale av hifibutikker vil jeg benytte sjansen til å kort fortelle om en kundeservice utenom det vanlige!

Min mor kjøpte et anlegg hos HiFi Klubben Drammen sommeren 2015 bestående av en NAD C326 forsterker og Argon 6344FS høyttalere.
Etter noen måneder begynte forsterkeren å brått slå seg av/gå i protect og man måtte da dra ut strømkabel for å få den på igjen.
Nye høyttalerkabler ble testet uten at dette gjorde noen forskjell. Feilen oppstod nesten daglig, og i februar 2016 tok vi med forsterkeren til butikken. Vi ble da møtt av god forståelse for problemet og at det ikke skulle være slik, og fikk med oss en ny forsterker hjem!

Etter at den nye var i bruk i ca en måned begynte forsterkeren å lage støy/sus i høyttalerne som kom og gikk. Noen ganger varte det i timesvis, andre ganger kunne det være bra en lang stund. Sendte en mail til butikken om problemet denne uken og fikk beskjed vi skulle komme innom med forsterkeren. Vi ble også denne gangen møtt med god forståelse, og også denne gangen fikk vi en ny forsterker med oss uten at den måtte leveres inn for testing!

Har aldri opplevd maken til kundeservice, så synes det er på sine plass å rose HiFi Klubben sin butikk i Drammen!
Andre elektronikk-produkter jeg har kjøpt fra Elkjøp/Lefdal/Expert må alltid sendes inn og du må være uten produktet i ukesvis mens de prøver å bekrefte problemet.

Butikken har mine varmeste anbefalinger - Takk!
 

BritFi

Hi-Fi freak
Ble medlem
09.11.2012
Innlegg
2.905
Antall liker
1.924
Sted
Tilbake i Oslo, igjen.
Torget vurderinger
3
HiFi Klubben er virkelig bra på kundeservice. Fikk selv ny Blu Ray spiller i fjor etter at NAD'n gikk NADA.

Så er det utrolig greit med åpent kjøp. Leverte tilbake et sett Sonos Play 5, da jeg ikke fikk til sync av lyd fra TV og film.
Ingen sure miner.

Dette gjaldt Marcus Thranes gate, i eget nabolag Oslo. Thumbs up!
 

Auditor

Æresmedlem
Ble medlem
27.02.2006
Innlegg
12.091
Antall liker
4.345
Torget vurderinger
1
Noe ligger bak Klubbens gamle slagord: Rack? Nei, takk!:cool: En av mine tidlige "mentorer" jobba i Tromsø- på avd i byen. FOR en måte å tenke lyd den mannen hadde! Den beste nå for tida er utvilsomt Trondheimsbutikken!! Oslo er gode, de også, men den beste avdelinga til HFK er imo TRONDHEIM! ALDRI opplevd negativt derfra..det gjorde jeg forresten ikke fra Tromsø heller da crewet der besto av Dag, Ulf og Harald (Tidlig 90s) ..En stor takk til dere, gutter. Klubben er generelt gode på å "skjære gjennom problemenes blemmer", og jeg har lært mye på de siste 30+ år. Svært mye, faktisk..
 
Sist redigert:

ynot

Hi-Fi freak
Ble medlem
01.06.2006
Innlegg
2.386
Antall liker
1.473
Sted
Trondheim
Torget vurderinger
1
Her kan jeg fortelle litt anderledes historie:

Da jeg bodde i Bodø for 5-6 år siden (og 10 år bakover) så var det ingen jeg kjente som ville gå innom HifiKlubben en gang, og det pgs dårlige holdinger og elendig service. Så alle jeg kjente handlet hos Soundgarden, for han som drev den var Hifikubbens rake motsettning. Blandt de jeg kjenner, og meg selv, så ble det brukt 2-400.000kr på 2-3 år og det må jo være surt for Hifiklubben å tape.

Etter å ha flyttet til Trheim, aka bartebyen, igjen så har jeg nesten ikke vært innom Soundgarden pga samme problemer som Hifiklubben i Bodø hadde, uten at det har resultert i at jeg trekker til Hifiklubben i Trheim heller. Men penger på lyd har jeg likevel fått brukt :)
 

Singh

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.08.2006
Innlegg
1.656
Antall liker
1.715
Torget vurderinger
1
Kan istemme fra denne kanten her også, har levert flere produkter på serviceder enten de er kjøpt der eller ikke. Fantastisk service, sist jeg hadde en forsterker på service så fikk jeg låne en av topp modellene av surroundforsterkere i ett par måneder uten kostnader av noe slag. Har heller ikke hatt problemer med Oslo avdelingen heller. Noe strekker seg lengre og de holde vi på.
 

joneinar

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.01.2015
Innlegg
247
Antall liker
227
HiFi-klubben Drammen har vært min trofaste dealer, helt siden jeg bytta ut "komf" anlegget. Alltid blide og hjelpsomme folk der.

Er nesten litt for morro å dra dit:cool:
 
Topp Bunn