Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Oct 2013
  Innlegg
  783
  Tagget i
  0 Innlegg

  Honnør til audiocompaniet

  Her på hifisentralen.no er det mange kritiske stemmer til både produsenter og distributører av hifi. Det er for så vidt greit nok, all den tid en kritisk hifi-presse i Norge synes å ha abdisert. Men noen produsenter og butikker er likevel villige til å gå en ekstra mil for sine kunder, og da synes jeg de fortjener en ekstra oppmerksomhet.

  I dette tilfellet gjelder det audiocompaniet (http://www.audiocompaniet.no) i Oslo. Av ukjent grunn sviktet den høyre frontkanalen på min Anthem MRX-500 surroundreceiver, og jeg slet en stund med å finne en reparatør til denne forsterkeren. Men etter å ha kontaktet audiocompaniet som er importør for Anthem, og litt korrespondanse frem og tilbake, så sendte de meg likegodt en ny Anthem MRX-500!

  Det synes jeg var veldig flott gjort! Min gamle forsterker var på dette tidspunktet sikkert et par år gammel og jeg hadde vært glad om den bare ble reparert. Men her fikk jeg altså et flunkende nytt produkt.

  Jeg synes at dette fortjener en ekstra honnør og det bør vel være greit å informere om at slik service også finnes i 2016.
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  

 2. #2
  Hifi Freak Auditor's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Innlegg
  8,000
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  Det fortjener honnør, ja.. Får bare håpe du ikke er like uheldig med den..
  Music has healing power. It has the ability to take people out of themselves for a few hours.. Elton John

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed