Honnør til audiocompaniet

Academic_South

Overivrig entusiast
Ble medlem
23.10.2013
Innlegg
874
Antall liker
401
Her på hifisentralen.no er det mange kritiske stemmer til både produsenter og distributører av hifi. Det er for så vidt greit nok, all den tid en kritisk hifi-presse i Norge synes å ha abdisert. Men noen produsenter og butikker er likevel villige til å gå en ekstra mil for sine kunder, og da synes jeg de fortjener en ekstra oppmerksomhet.

I dette tilfellet gjelder det audiocompaniet (http://www.audiocompaniet.no) i Oslo. Av ukjent grunn sviktet den høyre frontkanalen på min Anthem MRX-500 surroundreceiver, og jeg slet en stund med å finne en reparatør til denne forsterkeren. Men etter å ha kontaktet audiocompaniet som er importør for Anthem, og litt korrespondanse frem og tilbake, så sendte de meg likegodt en ny Anthem MRX-500!

Det synes jeg var veldig flott gjort! Min gamle forsterker var på dette tidspunktet sikkert et par år gammel og jeg hadde vært glad om den bare ble reparert. Men her fikk jeg altså et flunkende nytt produkt.

Jeg synes at dette fortjener en ekstra honnør og det bør vel være greit å informere om at slik service også finnes i 2016.
 

Vedlegg

Auditor

Æresmedlem
Ble medlem
27.02.2006
Innlegg
12.091
Antall liker
4.345
Torget vurderinger
1
Det fortjener honnør, ja.. Får bare håpe du ikke er like uheldig med den..
 
Topp Bunn