Klipsch Cornwall og Heresy

ThomSa

Medlem
Ble medlem
15.08.2010
Innlegg
12
Antall liker
1
Torget vurderinger
1
Jeg har så lyst til å høre hvordan hornhøyttalere låter. Er det noen forhandlere i østlandsområdet, hvor jeg kan høre noen av høyttalerne i Heritage-serien til Klipsch. Cornwall og Heresy er mest interessant.
 

Roberth

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.01.2010
Innlegg
2.485
Antall liker
276
Torget vurderinger
19
Audiocompaniet, importøren til Klipsch skal ha demorom, sist jeg snakket med dem stod det klipschorn der med audio note elektronikk, men det er en stund siden.

Har selv Heresy III spiller bra i små og mellomstore rom, noe større rom har jeg ikke testet dem ut i, ang. Cornwall leser jeg en del stedet at de kan være problematisk i små rom, men passer bedre i store rom pga mindre resonanser ved ekstreme lydnivå.

Cornwall III har hornene og driverne til Heresy III men en 15" bass i stedet for 12" og er i tillegg åpen kasse, noe som gir mye mye mer dypbass, men bassen blir ikke like stram og rask som Heresy's.

PS! Merk deg at for å få mye bass respons(merk deg ikke nødvendigvis bedre bass, men bare dypere) hvis du setter Heresy's i hjørner, dette er essensielt hvis du er opptatt av dypbass, men har for lite rom for Cornwall.
 
Sist redigert:

rumath

Hi-Fi freak
Ble medlem
08.03.2004
Innlegg
1.653
Antall liker
228
Har et par Heresy III i daglig bruk i Tønsberg, hjertlig velkommen til å lytte til de. :)

De står i ganske stort rom.
 

Torsen

Hi-Fi freak
Ble medlem
31.08.2005
Innlegg
1.860
Antall liker
146
Du kan jo også spørre folk i vennetråden til Klipsch.
 
Topp Bunn