Vel blåst i Horten!

ABC

Bransjeaktør
Ble medlem
04.02.2004
Innlegg
69
Antall liker
0
HighEnd og PBN Audio takker publikum for stort oppmøte på vår stand i Horten i helgen og for de svært mange positive tilbakemeldingene vi fikk der og da :)

Alle som ble nysgjerrige på MONTANA Loudspeakers og øvrige produkter som føres av HighEnd er selvsagt hjertelig velkomne til å ta kontakt om de har spørsmål av noen art eller også ønsker demonstrasjon!

HighEnd (også på vegne av PBN Audio)
kontakt@highend.no
Tlf. 45164568
 

Vedlegg

Lieng

Hi-Fi freak
Ble medlem
03.07.2004
Innlegg
1.525
Antall liker
94
Trodde de nye Sammy skulle demonstreres i Horten! Hva er pris på disse?
 

ABC

Bransjeaktør
Ble medlem
04.02.2004
Innlegg
69
Antall liker
0
Nei, HighEnd valgte å ta inn MONTANA Liberty i stedet for MONTANA Sammy. Dermed ble det det en aldri så liten verdenspremiere i Horten :) Utsalgspris på MONTANA Liberty er ca. US Dollars 16000 inkludert US Sales Tax, men så lenge valutakursene holder seg noenlunde stabile være Liberty være priset til NOK 109.900 hos HighEnd, altså ganske marginalt over utsalgsprisen i USA.

Den vesentlig større MONTANA Sammy koster i USA ca. US Dollars 31500 inkludert US Sales Tax (US Dollars 29500 ekskl. Tax).

HighEnd holder de norske utsalgsprisene på MONTANA Loudspeakers nær utsalgsprisen i USA, dvs. at prisen på MONTANA Sammy - som foreløpig ikke er debutert i Norge - vil ligge noen få tusen norske kroner over utsalgsprisen i USA inkl. frakt og skyhøy norsk mva. I skrivende stund er dollarkursen svært lav, men hvis valutakursene skulle holde seg noenlunde stabilt fremover kan det hende at HighEnd vil kunne prise MONTANA Sammy rett i underkant av NOK 200.000, som et "best case scenario". HighEnd vil se an utviklingen i valutakursene en tid fremover før offisiell norsk pris endelig fastsettes, noe som vil skje senest i det øyeblikk det første paret MONTANA Sammy importeres av HighEnd.


Her er for øvrig spesifikasjoner på MONTANA Sammy, for de som måtte være nysgjerrige:

Høyde: 140 cm
Bredde: 42cm
Dybde: 53cm
Vekt: 100 kg/stk
Effektivitet: 92 db @ 4 ohms nominell last
Frekvens respons: 24hz to 37Khz +/- 2db
Anbefalt forsterker: 25-500 W
Crossovers: Ultimate Phase @ 170 hz and 3400 hz

Bestykning:
2 ea 10” woofers; Scan Speak/Montana “Natural Fiber” Revelator
2 ea 4” mid-range; Scan Speak/Montana “Natural Fiber” Illuminator
1 ea 1.2” tweeter; Scan Speak/Montana "Beryllium Illuminator"

Finish: Utsøkte trefinisher etter kundens eget valg og frontbafler i massivt treverk.

Med vennlig hilsen,
HighEnd / www.highend.no

MONTANA Sammy:
 

Vedlegg

Lieng

Hi-Fi freak
Ble medlem
03.07.2004
Innlegg
1.525
Antall liker
94
Dette ser ut som en veldig spennende konstruksjon!
Det eneste jeg er noe forundret over er den lave delefrekvensen mellom de små mellomtonene og bassene. Lav deling med passivt filter er ofte ikke så heldig og 4 tommerne må da spille noe mer bass en de fleste andre mellomtoner....... lurer litt på hvor dynamisk den er i midbassen pga dette!
Håper uansett å få hørt denne når/om den blir tatt inn til Norge!
 

ABC

Bransjeaktør
Ble medlem
04.02.2004
Innlegg
69
Antall liker
0
MONTANA Sammy har ikke separate midbassenheter, men delefilterkonstruksjon og elementvalg er - ut fra den informasjon som er tilflytt HighEnd fra PBN Audio underveis i den lange utviklingsprosessen - ene og alene styrt av målsetningen om maksimal sømløshet, dynamikk, definisjon og oppløsning - og optimal tonalbalanse.

Mye av målsetningen med MONTANA Sammy har vært å dekke den stadige etterspørselen etter en høyttaler som i flere ytelsesparametre skal tangere "The Super League" (MONTANA KAS2, WAS2 og Master Reference), men uten å måtte invadere folks stuer med ekstremt dimensjonerte kabinetter.



Med en effektivitet på 92 dB (2.83 V/1 m/nom. 4 Ohm) og det aller siste innen elementteknologi - kundespesifisert av PBN Audio og produsert i Danmark av ScanSpeak (2 x 10" basser, 2 x 4" mellomtoner og en høyeffektiv Beryllium Illuminator diskant i D´Appolito-konfigurasjon), samt et steindødt, innovativt, nytt kabinettdesign for eliminering av resonanser, er det neppe grunn til bekymring for mangel på dynamikk verken i midbassområdet eller i noen annen del av frekvensspekteret :)

Mvh HighEnd / www.highend.no / kontakt@highend.no
 

Vedlegg

Anonym

Æresmedlem
Ble medlem
08.08.2008
Innlegg
11.400
Antall liker
1.135
Torget vurderinger
4
Det låt godt på Montana rommet i Horten i år iallfall :)
 

ABC

Bransjeaktør
Ble medlem
04.02.2004
Innlegg
69
Antall liker
0
Hei, Anonym!

Det er ikke bare en utfordring, men selvsagt også en umulig oppgave, å skulle tilfredsstille alle lydmessig og musikalsk sett på ei messe á la Hi-Fi-messen i Horten uansett hvor hardt man prøver, men idéen er å få gitt publikum en "smaksprøve" på noe av sortimentet. HighEnd & PBN Audio spilte ekstremt variert musikk, fra grandiose, komplekse orkesterverker av Edvard Grieg, pop á la Dance With A Stranger, eksotisk og for systemet (og for enkelte tilhørere, kanskje) krevende musikk som f.eks. Karunesh, rå blues som f.eks. Buddy Guy, fadomusikk fra sydeuropa, mannlige og kvinnelige vokalinnspillinger (vesentlig fra USA), instrumental jazz, "gammelmannsrock" á la Bob Dylan, en del norskprodusert musikk og for øvrig alt mellom himmel og jord av sjangre og musikktyper, for ikke å glemme alle de entusiastene som fikk boltre seg med sine egne favoritt-innspillinger av varierende lydmessig kvalitet.

HighEnd & PBN Audio gjør vårt for at publikum skal få en positiv opplevelse, men det er klart at inntrykkene vil variere etter folks preferanser og alt etter hvilken musikk de besøkende tilfeldigvis får presentert der og da mens de sitter og lytter - eller står, som mange gjør.

Det er da ekstra hyggelig med slike positive tilbakemeldinger som du kommer med her og som vi til stadighet fikk direkte fra de besøkende på vår stand i Horten :)

Mvh HighEnd
 
Topp Bunn