Sitter fortiden med et par Triangle Genese Quartet høytalere. Jeg må si at jeg er meget godt fornøyd med desse. Etter at jeg fikk fatt i en Musical Fidelity A5 forsterker så blomstret desse.

Nå er det slik at jeg og sambore, nok kommer til å kjøpe leilighet. Etter å ha vært hjemme hos flere som bor på samme måte i blokk, så ser jeg det vanskelig å beholde desse Quartetene desverre. Jeg tror nok at de vil gi formye lyd til naboene. Slik jeg forstår dette, så er det ofte bassen som forplanter seg til naboer.

Så jeg stiller bare et opent spørsmål til både branskjefolk og til privatpersoner, jeg regner ikke med å få napp, men kanskje, er det noen som kunne tenke seg å komme på besøk til meg med stativhøytalere i prisklassen under 40k i nypris. Jeg kommer nok til å kjøpe brukt/demobrukt da jeg har et budsjett å forholde meg til. Jeg har tenkt å bruke litt tid på å finne de rette høytalerene.

Musikksmaken min er meget vid. Jeg koser meg like mye med metallica, megadeath, Nightwish, som Pearl Jam, Nirvana, som Bjørn Berge, Jamie Cullum, Pink Flod, Diana Krall, Gary Moore osv. Dvs alt bortsett fra klassisk og elektronica.

Om noen kunne tenke seg å vise frem noen gode høytalere til dette hjemme hos meg, så tar dere kontakt på pm.
Jeg bor i Leirsund, rett ved Lillestrøm.

Mvh Peter