Hei , jeg har i lengere tid ventet på ett Audionote effektrinn , det hele har dratt ut , og varene var delbetalte til forhandler.

Endelig er den i hus , og det spiller kjempebra også etter bare få timer med innbrenning.

Jeg vil rette en stor takk til Fryd hi-fi s Håkon Rognlien , jeg har fått service i høysetet hva tilbakemeldinger rundt forsterkern angår , og fryd lånte meg forsterker gratis når min egen gikk i stykker underveis , i tillegg har jeg hentet cd spillere høyttalere og utstyr for lån i snart 2 år , helt kostnadsfritt , noe har det blitt handel av andre lån ikke.

Det er med en klump i halsen jeg fikk høre at Fryd hi-fi går over til hvilende virksomhet på ubestemmt tid , jeg har fått kjempeservice i denne lille butikken , men som har en innehaver som med stødig hånd anbefaler kundene sine rette produkter , ut fra kundens kriterier ,(og sine gedigene erfaringer med utstyr) jeg ahr aldri på noen måte vært utsatt for kjøpepress hos Fryd , og alle handler har vært preget av service i høysetet !

Tusen takk for god service i de to siste år Håkon , håper at en gang i fremtiden vil noe av fryd vedvare , kanskje da med nisjeprodukter av ett eller annet slag .

En av Norges beste hi-fi pushere er ikke lengere i markedet , skulle Håkon finne på å begynne å jobbe i en forretning en gang eller starter opp igjen , tro meg , da er jeg der.....makan til service har jeg aldri opplevet innenfor bransjen .

Forsterkern er en Vindicator 2a3 , med serienr 002......001 befiner seg i norge den og , også solgt av fryd så vidt meg bekjent....litt artig.

Beste hilsen Fryd-kunde Espen Saatvedt