Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jun 2002
  Innlegg
  115
  Tagget i
  0 Innlegg

  Reparerer du?!

  Hei

  Jeg har et støy/sprakeproblem hos min supratekpreamp som sannsynligvis ikke har med rør å gjøre som jeg gjerne skulle fått fikset.
  Det jeg da lurer på er om det finnes noen i nærområdet, da snakker vi Trøndelag, som kunne ha anledning til å prøve å fikse mitt problem, selvfølgelig mot kompensasjon for arbeidstid og evt. deler. Vil gjerne sjekke dette før jeg begynner å sende hit eller dit.

  Så hvis du er teknisk kyndig eller vet av noen som har peiling på å reparere/feilsøke hifi, så vennligst ta kontakt via PM.

  Mvh
  Avantgarde Duo omega/ Klipsch La Scala.<br />Borderpatrol 300B SET.<br />Audio aero capitole mk2/ Buffalo/ tvc.<br />AKG k701/ consonance cyber-20.<br />Cardas, Audio note, ps audio, DaaD.

 2. #2
  Moderator bambadoo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  17,679
  Tagget i
  2 Innlegg

  Reparerer du?!

  Hei, emnet stenges da det finnes en identisk tråd under diy

  http://www.hifisentralen.no/forum/in...c,24940.0.html
  I don't believe in system matching. If something is good, it's good. If it only sounds good under certain conditions, it is not good - it is incorrect. - Charles Hansen

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed