Side 2 av 2 FørsteFørste 12
Resultater 21 til 23 av 23
Abonnér på denne tråden
 1. #21
  Overivrig entusiast woodrand's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2015
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  541
  Tagget i
  2 Innlegg
  Torget
  1
  s
  Sitat Sitat fra particle Se Innlegg
  Må også takke woodrand for et flott initiativ og en hyggelig kveld! Timene fløy avgårde... Det er spennende å utveksle erfaringer, og jeg oppdaget også noe ny musikk, noe slike sammenkomster er en veldig fin anledning til. Du har jo gått gradene temmelig fort, og har som Bergfinn sier et stort potensiale i anlegget. Blir spennende å se hva nye møbler og eksperimentering med plassering kan utrette. Men det er jo ikke sikkert du har anledning til å bygge hele stua rundt anlegget. Det er jo mange som har større utfordringer med WAF enn deg, men du slipper vel ikke helt unna...

  Takk for denne gang, og håper vi får til et nytt treff om ikke så lenge!
  Takk for en veldig hyggelig kveld, Particle! Og takk for at du tok med utstyr til utprøving. Det er utrolig hyggelig å dele denne gleden med likesinnede. Du er jo inne på noe med å bygge stua rundt anlegget... De fleste av oss har jo noen hensyn å ta. Selv om jeg må si at mine nærmeste er ytterst tolerante. Vi ses!

 2. #22
  Overivrig entusiast woodrand's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2015
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  541
  Tagget i
  2 Innlegg
  Torget
  1
  Sitat Sitat fra Balle Clorin Se Innlegg
  Tusen takk for et hyggelig møte, og muligheten for å få lytte til et slikt gromt anlegg!!
  Jeg likte spesielt godt det lydbildet som ble skapt de første sangene som Allison Krauss. Det er slikt som jeg ellers bare hører hos Morten i Norsk Audioteknikk!
  Snappet også opp ny musikk som jeg spiller på nå.Hva heter forresten den sangen/bassangeren med den dype røsten?

  Tusen takk for gjestfriheten
  Jeg ser frem til neste treff enten det blir her eller der....

  mvh
  Balle
  Takk for gode ord, Balle! Veldig hyggelig at du kom - dere hører fra meg igjen vedrørende nytt treff. Mannen med den dype røsten er avdøde J.D. Sumner - som koret for Elvis i en årrekke. Låta du hørte her heter "Youve got to walk that lonesome road". Han synger dyyyypt

 3. #23
  Hifi Freak Roald's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2005
  Innlegg
  3,915
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg takker også for et godt tiltak…..som Bergfinn var innom ble det vel så mye en sosial sammenkomst og finlyttingen kom litt i bakgrunnen slik at grunnlaget for pirk blir litt feil.

  Du er jo også etter eget utsagn tidlig i prosessen så det er nok vel så viktig at du finner ut hva du ønsker fremfor at alle predikerer sin versjon av golyd.

  Nå til førstkommende helg skulle jeg egentlig befunnet meg i Danmark men ymse grunner førte meg tilbake i byen før tiden og siden min bedre halvdel er bortreist hele helgen og jeg er uten andre planer er det mulighet for et på sparket treff hos meg om noen ønsker det.
  Dette virker Når mørket senker seg Kom og hør eller aller helst inviter på en lytt til anlegget ditt


  Ja til musikk på blå resept………….

Side 2 av 2 FørsteFørste 12

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed