Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast empty's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2003
  Sted
  Moss
  Innlegg
  418
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  3

  Moss Audioklubb

  Moss Audioklubb ønsker gamle og nye medlemmer, gjester, nysgjerrige, kjente og ukjente velkommen til klubben. Vi holder møte den første tirsdagen i måneden, i bueskytterhuset på Ørejordet, og ser gjerne at flere musikk og hifi-interesserte legger turen innom. Det er helt greit å ikke være fra Moss.

  Vi er en godt etablert klubb, med klubblokaler og eget anlegg. Klubbstyret, en broket forsamling entusiaster, planlegger og organiserer møter og aktiviteter. Vi har en fast møtedag i måneden. I tillegg møtes gjerne medlemmer på organiserte eller uorganiserte hjemmebesøk hos hverandre. Alt er frivillig og gjensidig respekt er et krav. Noen er engasjerte og gjør mye ut av det, mens andre stikker innom på et møte i året.

  Møtene er uformelle, og sosialt betont. Flere av medlemmene har kjent hverandre i MANGE år, mens andre er nye. Det er stort spennvidde i alder. Vi prøver å få til en hyggelig sammenkomst der musikk og hifi er i fokus. I tillegg vanker det kaffe og kaker, og ofte en konkurranse og/eller utlodning.

  På møtene har vi som regel noe utstyr som prøves, og det har vært mye morsomt på besøk. Sist var den nye CD-spilleren og den integrerte EL84-baserte rørforsterkeren til Luxman innom. Vi har også hatt gjester som har presentert sine ideer for hifi. Ofte er vi heldige og får låne utstyr som vi prøver å få et inntrykk av. Noen forhandlere har vært svært samarbeidsvillige når det gjelder prøving av utstyr. Vi har også vært på turer i samlet flokk.

  Utstyret til medlemmene varierer sterkt i vekt, effekt, pris og filosofi. Noen sverger til vinyl og rør, andre til transistor og digital. Vi har ikke fasiten for hva som er riktig, hverken når det gjelder hifi eller musikk.

  For noen av oss er klubben et viktig forum for nye ideer. Vi gir og får råd, tips og innspill, og det er høy kompetanse på forskjellige felt. Noen har holdt på lenge med vinyl, noen med rør, noen med DIY osv. I tillegg er det en fin plass å få nye musikalske innfallsvinkler.

  Nytt i år, er at klubben har en rørtester til fri bruk for medlemmene. Vi har spleiset på en Hickok 533A som forhåpentligvis kommer til å tjene oss i mange år. Andre kan også, ved avtale, få testet rørene sine, men da mot en liten donasjon til klubbkassa .

  Vi håper på respons fra interesserte både i og utenfor omegn, og vil følge opp med bilder og kommentarer fra møter og begivenheter utover høsten. Ta kontakt på PM eller mail om dette er interessant for deg.

  Vennlig hilsen
  Tommy
  En del av Audioaktøren. tommy@audioakt.no

 2. #2
  Overivrig entusiast Aerik's Avatar
  Ble medlem
  May 2012
  Sted
  Dilling
  Innlegg
  784
  Tagget i
  0 Innlegg
  Lever denne ennå?

  Mvh
  Arild

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed