Resultater 1 til 4 av 4

Tråd: Hastemøte :)

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak hifiguru's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2002
  Sted
  Porsgrunn
  Innlegg
  5,713
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Hastemøte :)

  Hei, jeg har sendt ut mail til alle medlemmer at Brian inviterer til WHT lytting førstkommende fredag, det kan bli gøy!

 2. #2
  8x12_TOM
  Guest
  Meget hyggelig møte og meget fritt for alskens "hifi-musikk" Herlig og bare høre "vanlig" musikk også. Anlegget spiller all musikk med den største naturlighet.
  Grattis med flott lyd
  Siste redigert av 8x12_TOM; 12.12.2015 kl. 04:38.

 3. #3
  Overivrig entusiast januscp's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2012
  Innlegg
  751
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takk til Brian for invitasjonen til å høre på WHT, noe jeg var veldig spent på. Som åtte ganger'n sier, dette var bare god musikk - som alltid Brian.
  "Secutity is mostly a superstition. It does not exist in nature, nor do the children of men as a whole experience it. Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure. Life is either a daring adventure or nothing" - Helen Keller

 4. #4
  Hifi Freak hifiguru's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2002
  Sted
  Porsgrunn
  Innlegg
  5,713
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Ja jeg fikk æren av å bli sittende til midnatt eller no slikt. Tok litt tid før jeg fikk lyden til å sitte skikkelig da dette er så naturlig at det er ingen artifakt-knagger å henge ting på. Ofte så er det noe som skaper hakeslepp umiddelbart men her kom hakesleppet utover kvelden. Spilte endel musikk over Tidal (normal) som jeg kjenner hjemmefra men det ble dølt og kleint ift når Brian dro frem den ene vinylperlen etter den andre. Digitalriggen som var innlånt sto ikke mye tilbake. Veldig deilig organisk og "analog" klang i denne riggen fra MSB. Høyttalerne vi spilte på var WHT PR1mk2. Forsterkerne er 2x Graaf GM40 med Jeff Rowland forforsterker. Platespiller fra Audio Analogue, arm og pu er jeg usikker på. RIAA fra Zesto. Prøvde å ta noen bilde men mitt mobilkamera duger ikke. Som dere ser:

  Navn:   DSC_0883.jpg
Visninger: 190
Størrelse: 69.1 Kb

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed