Førtisjuende møte - Oldman

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • ganilsen

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    14.02.2008
    Innlegg
    2.171
    Antall liker
    670
    Sted
    Porsgunn
    Torget vurderinger
    4
    Årets andre møte var hos Oldman. En hyggelig aften hvor med meget gode kaker, men også et meget kompetent og godt sammensattanlegg.

    I sweetspot ble man her møtt av et stort og flott lydbilde med god definisjon. Dybden i lydbilde var helt fantastisk, og blandt det aller beste jeg har hørt. Jeg hørte gjennom noen gode låter mens jeg satt i nevnte sweetspot og det hele ble fremført på en behagelig, men likefullt naturlig, måte. Platespilleren hevet det hele enda noen hakk, og denne virket klart friskere og mer etter min smak.

    Avsluttningsvis takker jeg for en strålende aften, som dessverre ble litt kort for egen del. Jeg skulle også gjerne skrevet mer, men prioriterer å få ut denne posten for heller å utdype mer når jeg har tid.

    Legger ved noen bilder av gjengen, annlegget og de flotte rommet.

    IMG_3076.jpg


    IMG_3078.jpg


    IMG_3079.jpg


    IMG_3080.jpg


    IMG_3081.jpg


    IMG_3084.jpg


    IMG_3082.jpg


    IMG_3083.jpg



    Geir Arne
     

    Griffenfeldt

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    31.12.2008
    Innlegg
    8.013
    Antall liker
    4.128
    Sted
    I en kjeller
    Torget vurderinger
    17
    Takk for muligheten til å få en lytt på anlegget og takk for god bakst. Jeg er enig med Ganilsen med de betraktningene han gjorde.
     

    Jabba_Jabba

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    18.04.2007
    Innlegg
    998
    Antall liker
    1.038
    Sted
    Porsgrunn
    Vil takke alle sammen for hyggelig selskap, har gått glipp av et par møter nå pga jobb. Verten var visstnok litt "nervøs" for det "fine" selskapet men her var det ingenting å skamme seg over. Det var et flott og behagelig lydbilde, som ble bevist til sin fulle ved avspillingen av Bob Dylan og Man in the long black coat.
     

    x250

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    29.01.2006
    Innlegg
    758
    Antall liker
    12
    Sted
    porsgrunn
    Takke Erik for en fin aften med mye god lyd å musikk i begge formater digitalt å vinyl . Takk for lån av justeringsverktøy å .
     

    januscp

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    17.01.2012
    Innlegg
    800
    Antall liker
    339
    Torget vurderinger
    10
    Det er alltid morsomt å få høre andre sin musikk på deres eget anlegg. Jeg har hatt utrolig mange gode lytteopplevelser rundt omkring, og denne føyer seg pent inn i rekken med fløyelslyd i øregangene. Som Geir Arne påpekte så er holografien stor og flott, og går langt utenfor det rommet anlegget står i. Jeg må inrømme at selv om analog vinyl har noen ulemper i forhold til digitale medier (knitring, hakk, skurr, kort spilletid pr side, osv), så kan ingenting måle seg med dynamikken som ligger mellom rillene på en god produksjon. Hos Erik ble det grundig demonstert med Dylan, Ridgway, og Young til de grader...
    Anlegget gjorde ikke stort av seg i hyllene, men stativhøyttalerne, som ikke er av de minste, presenterte på en måte som går langt utenpå mange fulltone HT. Baard klarte i (sikkert i et svakt øyeblikk), å si at signaturen på Eriks høyttalere var utrolig lik den han selv har med sine ProAc Respons 5, og det sier ikke så rent lite. Jeg har mange ganger tenkt, og erfart, at en god monitor kan spille vel så fint som en god gulvstående fulltone, og her ble det ettertrykkelig slått fast - jeg må legge til at SUB'en nok gjorde sitt til å komplettere lydbildet, men det skulle bare mangle. Lyden hjemme hos Erik frister til gjentatte besøk, det var også mange godbiter i platehylla jeg gjerne skulle ha hørt på, og kakene kan også godt gjentas...;) Takk for at jeg fikk komme og lytte, jeg kommer mer enn gjerne igjen.
    PS. jeg ser at Knausgård endelig har fått en akseptabel plassering - som dempemateriale... sikkert mer effektivt enn det syltynne, svært skjøre greiene SAL brukte på sine effekttrinn:p
    Mvh
    Per
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn