Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Bransjeaktør ganilsen's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2008
  Sted
  Porsgunn
  Innlegg
  2,153
  Tagget i
  0 Innlegg

  Førtisjuende møte - Oldman

  Årets andre møte var hos Oldman. En hyggelig aften hvor med meget gode kaker, men også et meget kompetent og godt sammensattanlegg.

  I sweetspot ble man her møtt av et stort og flott lydbilde med god definisjon. Dybden i lydbilde var helt fantastisk, og blandt det aller beste jeg har hørt. Jeg hørte gjennom noen gode låter mens jeg satt i nevnte sweetspot og det hele ble fremført på en behagelig, men likefullt naturlig, måte. Platespilleren hevet det hele enda noen hakk, og denne virket klart friskere og mer etter min smak.

  Avsluttningsvis takker jeg for en strålende aften, som dessverre ble litt kort for egen del. Jeg skulle også gjerne skrevet mer, men prioriterer å få ut denne posten for heller å utdype mer når jeg har tid.

  Legger ved noen bilder av gjengen, annlegget og de flotte rommet.

  Navn:   IMG_3076.jpg
Visninger: 363
Størrelse: 83.5 Kb

  Navn:   IMG_3078.jpg
Visninger: 359
Størrelse: 61.3 Kb

  Navn:   IMG_3079.jpg
Visninger: 334
Størrelse: 49.1 Kb

  Navn:   IMG_3080.jpg
Visninger: 360
Størrelse: 34.4 Kb

  Navn:   IMG_3081.jpg
Visninger: 349
Størrelse: 64.1 Kb

  Navn:   IMG_3084.jpg
Visninger: 368
Størrelse: 66.4 Kb

  Navn:   IMG_3082.jpg
Visninger: 358
Størrelse: 73.3 Kb

  Navn:   IMG_3083.jpg
Visninger: 365
Størrelse: 47.9 Kb


  Geir Arne
  Jeg representerer High Fidelity Audio.


 2. #2
  Hifi Freak Griffenfeldt's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2008
  Sted
  I en kjeller
  Innlegg
  7,490
  Tagget i
  1 Innlegg
  Takk for muligheten til å få en lytt på anlegget og takk for god bakst. Jeg er enig med Ganilsen med de betraktningene han gjorde.
  Quad Vena2 / Lowther Acousta / Pioneer plx 1000 / rega dac

  Everybody calls her puta ‘cause nobody really knows her name..

 3. #3
  Overivrig entusiast Jabba_Jabba's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2007
  Sted
  Porsgrunn
  Innlegg
  749
  Tagget i
  0 Innlegg
  Vil takke alle sammen for hyggelig selskap, har gått glipp av et par møter nå pga jobb. Verten var visstnok litt "nervøs" for det "fine" selskapet men her var det ingenting å skamme seg over. Det var et flott og behagelig lydbilde, som ble bevist til sin fulle ved avspillingen av Bob Dylan og Man in the long black coat.
  Kilder: Tidal og Innuos Zenith Statement + MSB Premier DAC
  Pre: Constellation Revelation Pictor på Synergistic Research Tranquility base
  Amp:Constellation Revelation Taurus
  Høyttalere: Magico S3 mkI
  Kabler fra Synergistic Research sin Atmosphere og Element Tungstenserie
  Romtuning: Synergistic Research Black Box
  Strømrens: Synergistic Research PowerCell 8 UEF

 4. #4
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Jan 2006
  Sted
  porsgrunn
  Innlegg
  758
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takke Erik for en fin aften med mye god lyd å musikk i begge formater digitalt å vinyl . Takk for lån av justeringsverktøy å .
  Mark levinson sacd 512 Passlabs x1 pre . Passlabs x350.5 Power . Passlabs xono ria . Vpi classic one . ProAc Respnse five.

 5. #5
  Overivrig entusiast januscp's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2012
  Innlegg
  751
  Tagget i
  0 Innlegg
  Det er alltid morsomt å få høre andre sin musikk på deres eget anlegg. Jeg har hatt utrolig mange gode lytteopplevelser rundt omkring, og denne føyer seg pent inn i rekken med fløyelslyd i øregangene. Som Geir Arne påpekte så er holografien stor og flott, og går langt utenfor det rommet anlegget står i. Jeg må inrømme at selv om analog vinyl har noen ulemper i forhold til digitale medier (knitring, hakk, skurr, kort spilletid pr side, osv), så kan ingenting måle seg med dynamikken som ligger mellom rillene på en god produksjon. Hos Erik ble det grundig demonstert med Dylan, Ridgway, og Young til de grader...
  Anlegget gjorde ikke stort av seg i hyllene, men stativhøyttalerne, som ikke er av de minste, presenterte på en måte som går langt utenpå mange fulltone HT. Baard klarte i (sikkert i et svakt øyeblikk), å si at signaturen på Eriks høyttalere var utrolig lik den han selv har med sine ProAc Respons 5, og det sier ikke så rent lite. Jeg har mange ganger tenkt, og erfart, at en god monitor kan spille vel så fint som en god gulvstående fulltone, og her ble det ettertrykkelig slått fast - jeg må legge til at SUB'en nok gjorde sitt til å komplettere lydbildet, men det skulle bare mangle. Lyden hjemme hos Erik frister til gjentatte besøk, det var også mange godbiter i platehylla jeg gjerne skulle ha hørt på, og kakene kan også godt gjentas... Takk for at jeg fikk komme og lytte, jeg kommer mer enn gjerne igjen.
  PS. jeg ser at Knausgård endelig har fått en akseptabel plassering - som dempemateriale... sikkert mer effektivt enn det syltynne, svært skjøre greiene SAL brukte på sine effekttrinn
  Mvh
  Per
  "Secutity is mostly a superstition. It does not exist in nature, nor do the children of men as a whole experience it. Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure. Life is either a daring adventure or nothing" - Helen Keller

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed