Trettiførste møte - X250 II

hifiguru

Hi-Fi freak
Ble medlem
15.07.2002
Innlegg
5.715
Antall liker
1.259
Sted
Porsgrunn
Torget vurderinger
1
Heisann, i går var det samling igjen! Vi møtte opp en kaffetørst gjeng hos X250 for å lytte, skravle og juuuge litt. x250 har hatt utstyret sitt en stund slik at veldig mange av gutta har vært innom mange ganger og lyttet og drukket kaffe her. Håpet kanskje endel av de nyere medlemmene hadde dukket opp, et par har vært innom på eget initiativ og det er bra!

Baard spiller på en Audio Aero Capitole Classic cd-spiller, en toppladet franskmann med et lite rør i seg. Signalet fra den går til en Jeff Rowland forforsterker som er et vakkert produkt med høy kvalitetsfølelse! Herfra bringes signalene videre til en deilig svær Passlabs x250 effektforsterker på 2x250w. Høyttalerne er Proac Response five, en nokså sjelden fugl her på berget. Ekstrem byggekvalitet og meget gode elementer bl.a ATC mellomtone gjør disse til manges favoritt.

Hele veien er det Wireworld kabler av høyeste kvalitet, kanskje du kan komme med modellen Baard? Hjerneteppe her igjen.... ;)

Ble mye kaffe og kaker, såpass at kameraet ble liggende i jakke ubrukt! Skal fiske frem litt bilder fra tidligere så dere får se hva dette dreier seg om

Takk for en hyggelig samling guttær, må finne på noe grilling, drikking eller no snart. Har litt plass i hagen her på the dark side of the moon(vessia), kommer tilbake på den!



Her er fra Baards forrige samling, tyve møter siden! EC cd-spilleren er byttet ut!
 

Vedlegg

SAL

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.10.2006
Innlegg
3.467
Antall liker
4.263
Torget vurderinger
10
Takk for hyggelig lag! Meget gode kaker og kaffe, Wenche kan dette! Glimrende lyd som vanlig! ;)

Mvh.
SAL
 
Topp Bunn