Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak hifiguru's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2002
  Sted
  Porsgrunn
  Innlegg
  5,720
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Tjuesyvende møte, CL90 II

  I går var det samling igjen, og denne gang var det Cl90 som sto for underholdningen, bokstavelig talt. Piega CL90, sammensatt med Stello 220-dac, Hegels siste tapning av H/P 4 og en laptop spiller på elitelaget og fremstår som et ytterst kompetent og stilren løsning. Alles in silber incl racket gir et sobert inntrykk i det vakre hjemmet. Utrolig fundament og bunn, en utstrakt topp som rekker til dit englene synger. Synes Piegas "coaxiale" båndelementer er meget vellykket!

  Bilder ble det smått med i denne omgang da kameraet ligger i bilen som står frossen på utsiden og jeg har mistet nøklene. Vurderer å bruke den som fryseboks da det er like dyrt med nøkler som bilens verdi. (Altså ca kr 200,-) :P

  Kan i det minste linke til forrige samling hvor høyttalerne nettopp var ankommet og noen andre løsninger vedr forsterkeri:
  http://www.hifisentralen.no/forum/in...?topic=27471.0


  Takk for en herlig samling B, det dukket opp drøye dusinet glade gutter, velkommen til Lars som førstereisgutt. Kaffe og kaker fikk vi også, hva mer kan man forlange?

 2. #2
  Hifi Freak SAL's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2006
  Innlegg
  2,458
  Tagget i
  1 Innlegg

  Tjuesyvende møte, CL90 II

  Hei!
  Moro å være hos Bengt igjen, her har det vært en klar forbedring siden sist! Full kontroll i bunn med fine nyanser, deilig mellomtone og oppløst topp! Hegel`s krefter sørger for rytme og driv i godt samspill med CL 90! I ett topp-oppsett som dette var det heller ikke noe problem å høre forskjell på komprimert mot ukomprimert fra PC heller!
  Takk for kaffe og kaker Bengt!

  Mvh.
  SAL
  APL DTR-Master
  APL DSD-Master
  APL HAS-Master.
  APL Gravitas NB-Master
  APL cables.

 3. #3
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Oct 2006
  Sted
  Grenland
  Innlegg
  1,322
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Torget
  2

  Tjuesyvende møte, CL90 II

  Hei Bengt,

  Takk for trivelig sammenkomst og gjensyn med Stello DACen som jeg selv har mange gode minner med!
  Den kan fremdeles og drevet av kraftfulle Hegel gir den kilde til de meget flotte Piegaene; stort bedre ht med WAF faktor skal du lete lenge etter.... Det er sveitsisk håndverk, dog med danske mellomtone/bass(?)

  Anlegget spilte åpent og behagelig, raskt og kontrollert. Særlig godt satt på Allison Kraus og en viss aldrende herre:-)

  Takk for meg!

  Yasman
  Eggleston Andra 3, M, AmAudio AM-reference og A60X Excellence, Metrum Pavane, Metrum Ambre, North Star, Rega P9, Tchernov Cables, MIT Oracle MAX, Fusionaudio, Vh-Audio, SR Powercell mk3, SR Tranquility baser, Kemp Quantum

  Til salgs/bytte;
  Magnusaudio stereoforsterker MA 500/300, MSB-204 monos, Elac Discovery, Audiohorizon pre og dac.

 4. #4
  Hifi-entusiast hato's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2005
  Innlegg
  183
  Tagget i
  0 Innlegg

  Tjuesyvende møte, CL90 II

  Tusen takk for nok en fin lyttekveld. Det var veldig mye god lyd som ble servert, i tillegg til kaker og kaffe. Alt falt i god smak. Herlig med god oppløsning i toppen, svært god mellomtone og full kontroll i bunn. Nå har det virkelig falt på plass

  Hato
  ALE Acoustics OEM.
  Medlem av GLL og Hornalliansen

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed