Tjuesyvende møte, CL90 II

hifiguru

Hi-Fi freak
Ble medlem
15.07.2002
Innlegg
5.715
Antall liker
1.259
Sted
Porsgrunn
Torget vurderinger
1
I går var det samling igjen, og denne gang var det Cl90 som sto for underholdningen, bokstavelig talt. Piega CL90, sammensatt med Stello 220-dac, Hegels siste tapning av H/P 4 og en laptop spiller på elitelaget og fremstår som et ytterst kompetent og stilren løsning. Alles in silber incl racket gir et sobert inntrykk i det vakre hjemmet. Utrolig fundament og bunn, en utstrakt topp som rekker til dit englene synger. Synes Piegas "coaxiale" båndelementer er meget vellykket!

Bilder ble det smått med i denne omgang da kameraet ligger i bilen som står frossen på utsiden og jeg har mistet nøklene. Vurderer å bruke den som fryseboks da det er like dyrt med nøkler som bilens verdi. (Altså ca kr 200,-) :p ;D

Kan i det minste linke til forrige samling hvor høyttalerne nettopp var ankommet og noen andre løsninger vedr forsterkeri:
http://www.hifisentralen.no/forum/index.php?topic=27471.0


Takk for en herlig samling B, det dukket opp drøye dusinet glade gutter, velkommen til Lars som førstereisgutt. Kaffe og kaker fikk vi også, hva mer kan man forlange?
 

SAL

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.10.2006
Innlegg
3.467
Antall liker
4.263
Torget vurderinger
10
Hei!
Moro å være hos Bengt igjen, her har det vært en klar forbedring siden sist! Full kontroll i bunn med fine nyanser, deilig mellomtone og oppløst topp! Hegel`s krefter sørger for rytme og driv i godt samspill med CL 90! I ett topp-oppsett som dette var det heller ikke noe problem å høre forskjell på komprimert mot ukomprimert fra PC heller! ;)
Takk for kaffe og kaker Bengt!

Mvh.
SAL
 

yasman

Hi-Fi freak
Ble medlem
04.10.2006
Innlegg
1.703
Antall liker
296
Sted
Grenland
Torget vurderinger
13
Hei Bengt,

Takk for trivelig sammenkomst og gjensyn med Stello DACen som jeg selv har mange gode minner med!
Den kan fremdeles og drevet av kraftfulle Hegel gir den kilde til de meget flotte Piegaene; stort bedre ht med WAF faktor skal du lete lenge etter.... Det er sveitsisk håndverk, dog med danske mellomtone/bass(?)

Anlegget spilte åpent og behagelig, raskt og kontrollert. Særlig godt satt på Allison Kraus og en viss aldrende herre:)

Takk for meg!

Yasman
 

hato

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
07.04.2005
Innlegg
184
Antall liker
288
Torget vurderinger
8
Tusen takk for nok en fin lyttekveld. Det var veldig mye god lyd som ble servert, i tillegg til kaker og kaffe. Alt falt i god smak. Herlig med god oppløsning i toppen, svært god mellomtone og full kontroll i bunn. Nå har det virkelig falt på plass ;D

Hato
 
Topp Bunn