Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak hifiguru's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2002
  Sted
  Porsgrunn
  Innlegg
  5,720
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Fjerde besøk - JanM

  Jaja, da var fjerde møte ferdig, og jeg må bare få sagt det med en gang uten å tråkke på noen tær her: Dette var den beste lyden så langt i våre møteri mine ører!

  JanM som var vært i dag disket opp med kaffe og hjemmelagd sjokoladekake bl.a så her var det koooos! En maskot var det også selv om han stort sett bare skremte vettet av oss......  JanM har et brukbart fungerende lytterom. Det er en to-delt stue hvor høyttalerne blir stående i skillet mellom de to rommene. På den måten får høyttaleren nærmest ubegrenset plass bakover, noe som gjenspeiler seg på dybdeperspektivet. Det er enormt!  JanM spiller på Theta drivverk og DAC, en Gryphon Tabu preamp, et sett Cary monoblokker med 2stk 845-rør ihver kanal som gir drøye 100 kl.A watt. Høyttalerne er Proac Response 3,8 og denne kombinasjonen må bare sies å være konge! Det låter bare nyyyydelig i mine ører. Kan hende noen ville ha litt mer orden helt nede i bunn men jeg stortrives med litt ekstra der nede. Bilder:


  X250 hadde med Jeff Rowland preampen sin som skulle prøves:
  Kobling:  Vedlagte bilder Vedlagte bilder         

 2. #2
  Hifi Freak hifiguru's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2002
  Sted
  Porsgrunn
  Innlegg
  5,720
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Fjerde besøk - JanM

  Hvordan Jeff Rowland låt kontra Gryphon ønsker jeg ikke uttale meg om fordi x250 har blitt så sinnsyk sprek av all treningen i det siste og er redd for mine vakre lett utstående fortenner Neida, men jeg må med hånda på hjertet si at synergien var mer på plass med Gryphonen, mer dybde mens JR var litt mer frampå men også mye raskere følte jeg uten at det hadde stor gevinst i mine ører. Men hjemme hos x250 er det bare helt oooolala.

  Kos i sofakroken:  Kabeljungelen:
  Som dere ser er Cary-blokkene en anelse dype, de stikker langt utenfor racket bak,
  JanM benytter Nordost's flate kabler noe som passer greit da han må trekke den ene over "åpent lende" så den glir umerkelig under et teppe, forbi vedkørja og opp i 3,8'n på høyre flanke.  Lytter nøye:  Vedlagte bilder Vedlagte bilder      

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed