Første besøk - Swans

hifiguru

Hi-Fi freak
Ble medlem
15.07.2002
Innlegg
5.715
Antall liker
1.259
Sted
Porsgrunn
Torget vurderinger
1
Ja, siden det ikke var så mange som hadde kamera med får vi prøve oss litt. Kameraet mitt er litt mørkeredd og jeg er litt naturlig skjelven så det får bli som det blir. Blir elektronikkbilder i denne omgang, mulig Swans har noen bedre bilder av medlemmene........uansett var det kjempetrivelig og møtes, Swans disket opp med kaffe og kaker samt to sett spennende høyttalere av forskjellig karakter og solid elektronikk!



Først ut spilte vi på Piega, fantastisk crispy og detaljert topp, og når suben ble slått på ble det ryddig i kjelleren!! (ikke no jordskjelv, men romresonansen rundt 35hz ble ryddet bort og alt ble bare ......najs)



Deretter bar det fram med Swans'ene, og her ble det en annen vals....Kjempedigert lydbilde og spennende dynamikk, men mye mer kultivert enn det jeg hadde regnet med ihvertfall! Låt flott!



Swans benytter en cd-spiller (eller er det transport?) fra EAD



Forforsterkeren er en Proceed, denne har vel kinoprosessor også tipper jeg....



På powersiden er det ikke spart på konfekten, et sett monoblokker fra New Zealandske Perreaux på hver sine 750 watt puster liv i det meste......Swans påstår han kjøpte dem kun pga den kurvede fronten som minte han om ......ja hva var det igjen?



Piega i skammekroken??? .....neida
Uansett, man skal lete litt etter heftigere finish, kabinettene er laget av et stykke aluminium og vi funderte litt på hvordan de enorme mellomtone/diskant elementene er montert......





Takk for oppmerksomheten, fint om fler tar med kamera neste gang.
 

Vedlegg

Topp Bunn