.srt-fil

Steinar_Lund

Hi-Fi freak
Ble medlem
17.03.2002
Innlegg
7.813
Antall liker
2.736
Sted
Hvalstad, Asker
Torget vurderinger
3
Jeg har .avi-fil med Victor Borge-show på pc'en. Med den fulgte også en zippet .rst-fil med identisk navn. Hva er en srt? Har det noe med teksting å gjøre? Jeg kan spille av avi-filen på pc'en uten problemer, med teksting og det hele. Men når jeg prøver å brenne showet til en DVDmed Nero Vision, kobler Nero Vision seg ut. Er det noe jeg kan gjøre for å løse problemet?
 

Slabbedask

Hi-Fi freak
Ble medlem
25.12.2003
Innlegg
3.077
Antall liker
34
Srt-filer er underteksting ja. Det er forøvrig mange varianter av avi-filer og det er ikke alle som Nero takler sånn uten videre når de skal kodes for DVD. Det kan være at du må innom et annet program for å gjøre den "nerovennlig".
 

Steinar_Lund

Hi-Fi freak
Ble medlem
17.03.2002
Innlegg
7.813
Antall liker
2.736
Sted
Hvalstad, Asker
Torget vurderinger
3
Oppglødd av suksessen har jeg begynt å sysle med tanken om å laste ned undertekster. Jeg har aldri prøvd det, men vet at slikt finnes. Det eneste jeg kjenner til er
http://www.opensubtitles.com/en
men jeg aner ikke om dette er et bra sted eller om det finnes noe som er bedre - kanskje mye bedre til og med. Kanskje dere kan gi meg noen råd?
 
G

Gjestemedlem

Gjest
Har ikke oversikt over hva som er bra for tiden. D gangene jeg har trengt en sub bare jeg bare brukt Google. Et søk på 'subtitles' gir endel treff, og legger du til filmtittelen så dukker det som oftest opp noe nyttig. Men det er ofte litt forskjellige versjoner til forskjellige ripper... så test dem først før du brenner dem for å se om de er i sync. Har de samme filnavn som filmen er det et godt tegn på at du har riktig fil, men av og til kan du rename og bruke andre også.
 
Topp Bunn